Optakt: Sheffield United

United endte med et point efter en hæsblæsende 3-3 affære på Bramall Lane tidligere i sæsonen. Kan Solskjærs tropper forbedre sig på Old Trafford mod et Sheffield United uden kaptajn John Egan og Dean Henderson?

Tilbage i november var United bagud 2-0 til Chris Wilders imponerende mandskab med godt 20 minutter tilbage af kampen.

Momentum blev den dag vendt på med tre mål på syv minutter, og det lignede længe at United havde præsteret et enestående comeback. I overtiden udlignede Oliver McBurnie dog til et endeligt resultat på 3-3 der nok var mere retfærdigt i objektive øjne.

United var ikke gode den dag på Bramall Lane. Første halvleg var helt ved siden af, og hvad der på papiret ligner en god anden halvleg var i realiteten kun 15 gode minutter.

Det bør i sig selv være motivation nok for Solskjærs hold, der bør føle at de skylder fansene (som ser med derhjemme) en bedre præstation over 90 minutter.

Læg oveni at der her – godt 7 måneder efter – er mere på højkant end der var tilbage i november. United jagter en økonomisk og sportslig milepæl der er afgørende for klubbens kortsigtede fremtid: en Champions League-plads i næste sæson.

Chelsea vendte et truende nederlag til Aston Villa til en 2-1 sejr søndag eftermiddag, så der er ikke råd til at tabe point på hjemmebane hvis United vil følge med i hælene på Chelsea og Leicester på henholdsvis fjerde- og tredjepladsen, særligt efter en kamp mod Tottenham der måske fortjente to point mere end hvad det blev til.

Som vi har lært i denne sæson (og dem der følger med i Championship allerede vidste sidste år) er Chris Wilders mandskab utroligt svære at spille imod. De er godt organiserede, kæmper for alle bolde og er samtidig et godt teknisk hold der spiller modig fodbold frem i banen.

Sheffield fik dog ikke den bedste genstart på Premier League-tilværelsen post-corona. Efter kaptajn John Egan blev udvist for sit andet gule kort mod Newcastle lukkede Dean Henderson tre mål ind, i en kamp der fra Sheffield Uniteds side var præget af flere defensive fejl end man er vant til at se.

På Old Trafford i morgen aften sidder anfører John Egan over med karantæne, og førstemålmand Dean Henderson kan ikke spille qua reglerne i hans udlejningskontrakt.

Så favoritværdigheden må forventes at ligge på Uniteds side, og jeg forventer personligt at de røde djævle sejrer, omend det sandsynligvis ikke bliver en ‘walkover’.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles 23. juni klokken 19:00 på Old Trafford.

Skader og karantæner:

Daniel James, Victor Lindelöf og Axel Tuanzebe er tvivlsomme.

Sheffield United må undvære kaptajn John Egan og Dean Henderson. Jack O’Connell er desuden tvivlsom.

Kampens dommer:

Kampen fløjtes af Anthony Taylor.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea

Bailly – Maguire – Shaw

Wan-Bissaka – McTominay – Pogba – Williams

Fernandes

Martial – Rashford

Sheffield United

Moore

Basham – Jagielka – Basham

Baldock – Berge – Norwood – Fleck – Stevens

McBurnie – Sharp

Hold øje med:

Oli McBurnie var manden der reducerede til 3-3 i det seneste opgør. Skotten er stærk i luftrummet og kan give Sheffield United en fysisk dimension at spille på. Lindelöf er ikke med, så den tunge target man vil måske forsøge at trække bredt i banen og udfordre Shaw i luftspillet.

Sagt om kampen:

– Vi bliver mere og mere konsistente i vores spil og forhåbentlig kan vi se det i morgen. Vi vil have mere penetration, fremadrettede afleveringer og dybdeløb. Det regner jeg med at se i morgen, udtaler Ole Gunnar Solskjær om kampen.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg forventer at United stiller op med en 3-back-kæde som Solskjær har for vane mod andre hold der spiller med tre centerforsvarere. Jeg synes United har set gode ud i netop denne formation med Williams og Wan-Bissaka i mere fremadrettede roller på wing-backpositionerne. Med den bredde, og kreativiten fra midtbanen med Bruno Fernandes og (måske) Paul Pogba, tror jeg United har nok til at vinde kampen.
Sheffield United er et godt mandskab, men i deres nuværende forfatning ser jeg ikke en åbenlys målscorer på deres hold og jeg tror de får svært ved at komme på tavlen. 2-0 til hjemmebanefavoritterne.

Vidste du, at…

United er ubesejrede i 12 kampe i træk?

United har scoret først i fem af deres seneste syv kampe?

United ikke har tabt til Sheffield United i deres seneste seks opgør?

Sheffield United ikke har holdt et clean sheet i deres seneste seks kampe?

Sheffield United har lukket færre mål ind (30) end Manchester United (31) i denne sæson af Premier League?

TV:

Kampen vises på Viaplay og Xee.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Solskjær om målmandsposten: Der er forskel på at stå for Sheffield United og Man United

Næste artikel

Fortune roser Greenwood: Han er latterligt god

ANNONCE