Fosu-Mensah er opsat på at vise sit værd igen

Timothy Fosu-Mensah smider al sin kærlighed i Manchester Uniteds retning, hvor han er meget opsat på at kunne vise, hvad han er værd.

Timothy Fosu-Mensah har haft et par svære år i sin første tid som seniorspiller. Den har været præget af skader, udlejninger og meget begrænset spilletid for sin hjerteklub, Manchester United. Nu står en kontraktforlængelse dog for døren, og Fosu-Mensah er opsat på at vise, hvad han kan. Her fortæller han nedenstående til The Independent:

– Jeg er utroligt ivrig efter at komme tilbage. Jeg vil hjælpe holdet og give mit hjerte og alt, jeg har, til denne klub. Mit mål er at være en stamspiller, vinde trofæer og have uforglemmelige oplevelser her. Og hvem vil ikke spille for Manchester United?

Fosu-Mensah har været ramt af et rent skadeshelvede i de seneste år, men hollænderen fortæller selv, at han føler sig godt tilpas og er ved at være tilbage i topform, senest ved et par kampe for u23-holdet.

– Det var dejligt at spille for holdet igen. Selvfølgelig er det manageren, der bestemmer, hvem der spiller, men jeg er bare glad for at være med. Jeg er ved at være fyldt op med selvtillid og var glad for at spille.

Timothy Fosu-Mensah har været præget af en korsbåndsskade og en lårskade og er først nu kommet tilbage. Ifølge ham selv har det været et hårdt forløb, som han ikke havde set komme.

– Min korsbåndsskade havde jeg ikke set komme. Det tror jeg ikke, at nogen ville kunne. Men jeg er blevet stærkere af det og har lært at tænke positivt. Sådan er livet, og bestemmer selv, hvordan man reagerer på det. Heldigvis har klubben og mine læger i Holland hjulpet meget, og i dag føler jeg mig stærk.

Timothy Fosu-Mensah spillede senest for Manchester United i 2017 under José Mourinho, og har sidenhen været udlejet til Fulham og Crystal Palace.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Souness tror ikke på Sancho-rygter

Næste artikel

Mourinho-tid styrkede Rashford

ANNONCE