Mourinho-tid styrkede Rashford

Selvom det ikke altid var en dans på roser, da José Mourinho var Manchester United-manager, så har tiden under portugiseren styrket. Det mener Marcus Rashford i hvert fald.

De fleste Manchester United-fans kigger nok tilbage på tiden under José Mourinho med en lidt ulden smag i munden. Godt nok blev det til et par triumfer både nationalt og internationalt, men alligevel var der langt mellem de gode momenter og de dårlige overskrifter stod ofte i kø.

Det er ikke meget, spillerne siden har åbnet op om den rutsjebanetur, som de var en del af, men i et interview med Manchester Uniteds podcast åbner Marcus Rashford lidt op om tiden, han mener at kunne drage nytte af på den lange bane. 

– Som en alsidig spiller forberede jeg mig meget, men det var meget op og ned i de par år under José (Mourinho, red.), siger Rashford.

– Det var hårdt, men om fem til seks år vil jeg nok også kigge tilbage på den tid og indse, at der var øjeblikke, som har gjort dig mentalt stærkere. 

– Selvfølgelig var der op- og nedture, og når jeg ser tilbage på det, så var det en hård tid. Men helt sikkert også en periode af min karriere, som har været med til at gøre mig til en bedre spiller. 

José Mourinho blev ansat forud for 2016/17-sæsonen og blev fyret godt to et halvt år senere i december 2018, hvorefter Ole Gunnar Solskjær overtog managerpladsen. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fosu-Mensah er opsat på at vise sit værd igen

Næste artikel

Scholes om Pogba: Minder om Gerrard

Relaterede artikler
Total
0
Share