Fosu-Mensah står til kontraktforlængelse

Timothy Fosu-Mensah har ikke været i aktion for Manchester United i lang tid – men nu vil klubben angiveligt udnytte en forlængelsesoption i hans kontrakt.

Den alsidige hollænder har ikke spillet en professionel fodboldkamp siden han måtte forlade banen med et overrevet korsbånd i en Fulham-kamp mod Everton d. 13. april.

Hans seneste optræden for Manchester United er så langt tilbage som d. 21 maj 2017 – i en 2-0 sejr over Crystal Palace – hvor både Wayne Rooney og Michael Carrick fik spilletid (!) – men som ellers huskes bedst for et flot mål af en debuterende Josh Harrop.

Fosu-Mensah er på sin vis den glemte mand i United-truppen (hos fansene), men det er værd at huske på at hollænderen – der nåede at få tre kampe i landsholdstrøjen inden sin skade – stadig kun er 21 år. Dette overraskede undertegnede en smule, da det føltes som en evighed siden at han fik debut under Van Gaal (i februar 2016) – men da var han kun lige fyldt 18.

Så måske er lyset ikke slukket for ham. Han besidder en positionel alsidighed der kan være brugbar for enhver manager  – det er ikke utænkeligt at en fit Fosu-Mensah havde været en foretrukket løsning fremfor Phil Jones i en 3-mandsbagkæde eksempelvis. Tænker man tilbage til Van Gaal-æraen viste han også til tider ganske lovende takter.

Der er i hvert fald nogle i Manchester United der er villige til at give den unge mand endnu en chance for at bevise sig. Hans nuværende kontrakt står til at løbe ud til sommer, men flere kilder rapporterer at klubben udnytter en option i hans kontrakt der automatisk forlænger den med et år. Altså til juni 2021. Han får angiveligt under sin nuværende kontrakt en løn på 20.000 pund (ca. 174.000 DKK) om ugen.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Manchester United overvejer Old Trafford-opdatering

Næste artikel

I kemoterapi for et år siden: 19-årige Taylor i Uniteds EL-trup

ANNONCE