I kemoterapi for et år siden: 19-årige Taylor i Uniteds EL-trup

For et år siden var 19-årige Max Taylor i kemoterapi. Onsdag er han del af den Manchester United-trup, der rejser til Kasakhstan for at møde Astana i Europa League.

Når Manchester United onsdag rejser til Kasakhstan forud for torsdagens Europa League-møde med Astana, bliver det for første gang med den 19-årige akademispiller Max Taylor i truppen.

I sig selv er det ikke nogen stor sensation, at kampen bliver brugt til at give unge spillere chancen, da United allerede er videre, men Max Taylors historie er noget for sig. For omkring et år siden påbegyndte dengang 18-årige Taylor nemlig behandling for testikelkræft og vendte først tilbage til træningsbanen i september efter at være blevet meldt rask.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Max Taylor, der spiller i det centrale forsvar, er helt forståeligt lykkelig over udviklingen i det seneste år. 

– Ole har givet en del af os muligheden for at rejse med holdet, og forhåbentlig får et par af os en kamp, siger Max Taylor ifølge klubbens hjemmeside.

– Efter den position, som jeg var i sidste år, hvor jeg var i gang med de første par uger med kemoterapi, ville jeg ikke have troet, at jeg ville rejse med førsteholdet et år senere.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

– Det er ligemeget, hvad omgivelserne er. Bare at være derude er kæmpestort. Det er en drøm, som jeg har haft, siden jeg kunne huske, at være førsteholdsspiller for Manchester United. 

Max Taylor var fast mand for U23-mandskabet, før han blev ramt af kræft. I oktober gjorde han comeback for U23-mandskabet.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Fosu-Mensah står til kontraktforlængelse

Næste artikel

Lingard: Læser ikke længere kritikken på de sociale medier

ANNONCE