Fosu-Mensah underskriver ny kontrakt

Timothy Fosu-Mensah har underskrevet en ny kontrakt med United, der holder ham i klubben indtil 2020 med en option på yderligere et år.

Timothy Fosu-Mensah kom fra Ajax Amsterdam til United i 2014, hvor han fik sin førsteholdsdebut mod Arsenal i sidste sæson.

Sidenhen er det blevet til 12 optrædener for førsteholdet, og idag satte hollænderen sin signatur på en ny kontrakt med United, der holder ham i klubben indtil juni 2020, med option på yderligere et år. 

Og hollænderen med de ghanesiske rødder er begejstret for at fortsætte sit eventyr i United.

– Jeg er henrykt over at have underskrevet en ny kontrakt med Manchester United. Jeg har nydt hvert et minut siden jeg skiftede til denne store klub, og jeg vil fortsætte den udvikling, jeg føler, jeg har gjort indtil videre.

– Jeg lærer af manageren og trænerstaben hver dag. Jeg værdsætter den tillid, som klubben giver mig, og jeg vil betale den tilbage med mine præstationer på banen, lyder det fra Fosu-Mensah i en pressemeddelelse på klubbens officielle hjemmeside.

Også manager José Mourinho er glad for, at klubben nu har papir på det unge talent frem til det næste årti:

– Tim er en ung spiller med stort potentiale. Jeg er glad for, at han har underskrevet en ny kontrakt, og jeg er begejstret for den udvikling, han har gjort indtil videre. Det er tydeligt at se, at han lærer hver dag til træning, og han skal nok få mange muligheder som sæsonen skrider frem.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Knæskadet Wilson vender hjem

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Fenerbahçe SK

ANNONCE