Fred sætter sæsonrekord i Premier League

Brasilianske Fred blev kåret til kampens spiller af Premier League for sin optræden i søndagens kamp mod Leeds.

Fred er ofte en udskældt herre. Det var han så sent som i onsdagens kamp mod Leeds på Old Trafford, hvor hver tredje af hans afleveringer ikke ramte en holdkammerat.

Søndag tog den brasilianske midtbanemotor revanche ude mod Leeds, da han leverede en præstation, som af Premier League blev vurderet som kampens bedste.

Den stærke indsats fra den 29-årige brasilianer inkluderede blandt andet hele otte tacklinger, hvilket er sæsonrekord i Premier League. Ikke siden 26. december 2020 har en spiller lavet så mange vellykkede tacklinger i en Premier League-kamp. Dengang var det Southamptons Kyle Walker-Peters, der gjorde det mod Fulham.

Foruden de otte tacklinger foretog Fred 292 intense løb i kampen, hvilket var flest af alle. Han lavede derudover 11 tilbageerobringer.

Hvad synes du om Fred som spiller for Erik ten Hag?

Opret en profil og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson. 

2 kommentarer
  1. Fin trupspiller med den rette indstiling. Det kræver en bred trup at være med i toppen og den rolle udfylder han fint. Der er heller aldrig ballade omkring ham.

  2. Hmm der kan man bare se….Den havde jeg sgu ikke set komme…..syntes ikke han sprang i øjnene, men statistik lyver aldrig så tillykke til Fred, igen er det den med de “usynlige” spillere der limer kæderne sammen, holdets arbejdsmænd, fortjent kåring når man åbenbart vinder hele 8 tacklinger i en kamp, stærkt gået.

    Det kunne næsten også kun blive bedre i forhold til kampen hjemme på OT.

    Og ja en rigtig trup spiller.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag må undvære Sabitzer mod Barcelona

Næste artikel

Manchester United mod Barcelona gennem tiden

ANNONCE