Frustreret Sabitzer: Vi gav to nemme mål væk

Manchester United forærede to dumme og nemme mål væk til Sevilla her til aften. Sådan lyder det fra Marcel Sabitzer, efter at United satte en 2-0-føring over styr til sidst i aftenens kvartfinaleopgør i Europa League.

Han kunne være blevet aftenens hovedperson. Desværre stjal to sene scoringer til Sevilla overskrifterne fra Marcel Sabitzer.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Den østrigske lejesvend havde ellers både bragt Manchester United foran 1-0 og 2-0, og det lignede længe, at det skulle give United sejren. To klodsede selvmål indenfor de sidste 10 minutter bragte dog balance i regnskabet. Slutresultatet blev derfor 2-2.

Det ærger naturligvis tomålsskytten.

– To dumme mål, og det var ikke, hvad vi ønskede. Meget frustrerende. Man må ikke lukke mål ind på den måde. Det er mangel på fokus til sidst. Vi er foran 2-0 på hjemmebane, og så skal vi gøre det færdigt, udtaler Sabitzer.

Midtbanespilleren fortæller dog, at det ene og alene er deres egen skyld.

– Det er svært at finde ord. Vi skulle have afgjort det. Vi havde chancerne. Desværre gav vi nemme mål væk. Vi må ikke lukke den slags mål ind, forklarer han.

Foruden de to indkasserede mål, så fik United også yderligere et par kolde spande vand i hovedet i aftenens opgør. Både Varane og Martínez måtte nemlig udgå med skader undervejs.

 

 

Forrige artikel

Karakterbogen: Malacia skuffede mod Sevilla

Næste artikel

Ten Hag: Vi skulle have scoret tre eller fire

ANNONCE