Karakterbogen: Malacia skuffede mod Sevilla

United var i fuld kontrol, men faldt sammen i slutningen af anden halvleg, da Martinez blev skadet. Læs skribentens vurdering af spillernes præstationer herunder.

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 6

En fin kamp af David de Gea, som redder de bolde, han skal. Spillet med fødderne var en blandet pose bolcher. Havde et par gode udspark i starten af kampen, men standarden dalede proportionalt med Uniteds præstation.

Aaron Wan-Bissaka – 6

Wan-Bissaka spiller en fin kamp, uden at være involveret i noget nævneværdigt i forbindelse med scoringerne. Sætter nogle gode tacklinger ind og har en god motor, når han laver løb omkring Antony.

Raphaël Varane (ud 45’) – 5

En kamp på det jævne af Varane, der sandsynligvis måtte udgå med en skade. Virkede lidt usikker i opbygningspillet, men ingen katastrofer fra franskmanden.

Lisandro Martinez – 7

Licha kom i vejen for det meste i dag. Så virkelig ikke godt ud, da han bliver skadet i et solouheld.

Tyrell Malacia – 2

Dårlig præstation af Malacia i dag. Set over hele kampen slipper han ikke godt fra det i sine aktioner på bolden. Kan også tilskrives størstedelen af skylden, da Sevilla scorer til 2-1, hvilket åbner kampen op, da det samtidigt falder sammen med Martinez’ skade.

Casemiro – 6

Casemiro efterlod et fint indtryk inde på midten af banen, hvor han især var dygtig i første halvleg til at ligge og bryde Sevillas afleveringer. Kunne have scoret til 3-0, da Martial finder ham på kanten af feltet.

Sabitzer – 7

God kamp af Sabitzer, der scorede to kasser i dag fra sin fremskudte rolle, hvor han fandt et par gode positioner bag Sevillas bagkæde.

Antony – 7 (Kampens spiller)

Antony var meget aktiv i dag i den direkte duel mod Carlos Acuña, hvor han slap godt fra det i adskillige aktioner og krydrede det med lidt shithousery. Et enkelt irritationsmoment, da han losser ud efter argentineren, hvilket han simpelthen skal holde sig for god til – på en uheldig dag giver den rødt.

Fernandes (ud 61’) – 7

Fernandes var afgørende for Manchester Uniteds spil i dag. Han finder Sabitzer ved 1-0-scoringen med en skarp aflevering og viser fint overblik set over hele kampen.

Jadon Sancho (ud 61’) – 2

Sancho skuffer mig igen i dag. Han er ikke skarp nok, når han kommer i farlige positioner.

Anthony Martial (ud 61’) – 7

Martial spillede også rigtig godt i den time han får i dag. Involveret i 2-0 scoringen, da han driver bolden frem og stikker Sabitzer i dybden.

Indskiftere:

Harry Maguire (ind 45’) – 5

Harry Maguire kom ind i stedet for Varane, og i det store hele var der ikke meget at sætte en finger på fra den store englænder. Grænsende til det uheldige, da han retter bolden af og den går i kassen til sidst.

Christian Eriksen (ind 61’) – 4

Får ikke sat sit aftryk på kampen, da han kommer ind i stedet for Bruno. Har et par sjuskede boldtab og kommer aldrig ind i kampen for alvor.

Weghorst (ind 61’) – 3

Starter kampen fint, da han trasker mod Bono og får blokeret hans udspark. Derudover var hollænderen ikke imponerende og forblev ufarlig.

Elanga (ind 61’) – 3

Ikke synderligt skarpt indhop af Elanga, der ikke får meget ud af de halvfarlige situationer, han bliver bragt i.

Pellistri (ind 81′) er uden for bedømmelse

Erik ten Hag – 4

Erik ten Hag træffer et par tvivlsomme beslutninger i forbindelse med indskiftningerne, der viser sig at blive kostelige. Udskiftningen af Bruno Fernandes gjorde ikke noget godt for Manchester United, ligesom han godt kunne have holdt igen med indskiftningen af Pellistri – netop i tilfælde af en skade. Når det er sagt, er det også mange ting, der skal gå galt, som går galt. Hollænderens forsøg på at spare spillere ser skidt ud, når kampen tager den drejning.

2 kommentarer
 1. Enig i det meste ….men

  Anotony kam ikke være kampens spiller, når Sabitzer laver to kasser og Antony burde være smidt ud for den svine streg på sidelinjen…Den går sgu ikke Simon.

  Sabitzer er klart min MOM.

  Og du er for generøs overfor Malacia og Sancho….De bør Max have 1 i karakter…Sancho måske endda 0, for manglende tilstedeværelse og manglende interesse, dumpekarakter til dem begge.

  Ellers enig😊👍

  GGMU

 2. Ps: “Grænsende til uheldig”…..?

  Har sjældent set et mere heldigt mål….så nej ikke grænsende….piv hamrende sindssygt vanvittigt uheldigt…..og synd for vores Kaptajn.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Sene Sevilla-scoringer da United smed sejren væk

Næste artikel

Frustreret Sabitzer: Vi gav to nemme mål væk

ANNONCE