Ten Hag: Vi skulle have scoret tre eller fire

Manchester United måtte nøjes med uafgjort i aftenens Europa League-kvartfinale mod Sevilla. Erik ten Hag mener, at United skulle have udnyttet deres chancer og scoret tre eller fire mål i opgøret.

Manchester United måtte nøjes med uafgjort i deres første Europa League kvartfinale-opgør mod Sevilla. Efter en 2-0 føring til halvleg lignede det ellers, at United ville tage en vigtig hjemmebanesejr, men i de sidste 10 minutter af kampen slog Sevilla tilbage, da de først reducerede til 2-1 og derefter i overtiden scorede til 2-2.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Cheftræner Erik ten Hag mener klart, at United skulle have gjort arbejdet færdigt tidligere i opgøret.

– Vi skulle have scoret tre eller fire. Alt spillet var vores. Skader fik os til at miste rytmen i spillet. I første halvleg spillede vi meget godt med stor tro. Vi skulle have scoret mere, fortæller den hollandske træner.

Der gik helt sikkert også et sus igennem de fleste United-fans, da Lisandro Martinez måtte udgå, med hvad der lignede en voldsom skade.

– Når Martinez falder til jorden, uden der er nogen modstander involveret, ser det bestemt ikke godt ud, lyder det fra Ten Hag.

1 kommentar
  1. Ja tak det tror jeg alle kunne se….men det er jo et gennemgående tema i hele sæsonen hidtil….Vi dræber ikke kampene når vi kan, kun få gange er vi lykkedes med det og derfor er kampene ofte lidt for spændende helt frem til slutfløjtet…og giver ikke spillerne mulighed for at kontrollere tempoet og dermed spare på energien i slutfasen.

    Det skal forbedres til næste sæson.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Frustreret Sabitzer: Vi gav to nemme mål væk

Næste artikel

Erik ten Hag om Martínez' skade: Det er ikke akillessenen

ANNONCE