Frustreret Zlatan: Vi skal gøre mere

Zlatan Ibrahimovic var frustreret over fejlen ved Evertons mål og mener ikke, at Manchester United skabte nok chancer.

Det blev til endnu et skuffende pointtab mod Everton, selvom Manchester United reddede 1-1 i overtiden. Zlatan Ibrahimovic, der stod for udligningen, var frustreret over Evertons mål og mener ikke, at United skabte nok chancer. 

– Vi fortjente lidt mere. Vi lukkede et mål ind efter en fejl, og det kom ud af ingenting. Vi skal være fokuserede og har ikke råd til at lave den slags fejl, specielt ikke til sidst (i sæsonen, red.), og når tabellen er, som den er, siger Zlatan Ibrahimovic til BT Sport efter kampen.

– Vi er tæt på, men får ikke de point, som vi har brug for. Til sidst fik vi udlignet. Vi angreb i det meste af kampen, men i forhold til chancer udover straffesparket ramte vi stolpen én gang, men vi skal gøre mere, siger han. 

Før udligningen havde United bolden i nettet, da Zlatan pandede et indlæg forbi Joel Robles. Målet blev dog underkendt for offside. Ibrahimovic er selv i tvivl, om målet skulle have stået eller ej.

– Jeg troede, at der var mål, fordi jeg kom fra bagved forsvarsspilleren, men jeg kan ikke se, om der var offside eller ej, siger svenskeren.

Målet var Zlatans 27. i denne sæson.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Koeman skuffet over pointtab

Næste artikel

Mourinho: Vi spillede ikke godt

ANNONCE