Mourinho: Vi spillede ikke godt

Manchester United-manager Jose Mourinho erkendte, at hans mandskab ikke præsterede på et særligt højt niveau mod Everton, men var ærgerlig over det underkendte mål, som efter hans mening burde have stået.

Tirsdag aften smed Manchester United igen point på Old Trafford, da det blev til 1-1 mod Everton efter Zlatan Ibrahimovic’ sene udligning. Manager Jose Mourinho erkendte dog efter kampen, at præstationen ikke var god nok. 

– Præstationen var ikke særlig god. Men gejsten i anden halvleg var fænomenal. Nogle spillere var virkelig i problemer – nogle i fysisk forstand, mens andre tydeligvis mangler selvtillid, og det er svært at præstere bedre. Men de kæmpede til det sidste sekund, siger Jose Mourinho til BT Sport.

– Med videodommer vinder vi den her kamp 2-1, fordi der var ikke offside. Det er en svær beslutning for linjevogteren, og jeg er slet ikke kritisk overfor ham. Jeg siger bare, at når der kommer videodommer, vil det hjælpe alle – særligt linjevogterne og dommerne.

Der var flere elementer, som gentog sig fra de mange andre uafgjorte kampe på Old Trafford, men manageren fastslog, at han ikke var tilfreds med præstationen på trods af, at holdet kunne have vundet kampen.

– Det var deja vu på mange måder, men jeg må være ærlig at sige, at vi har spillet bedre fodbold i andre kampe. Havde vi chancer? Ja, men ikke mange. Ramte vi stolpen som altid? Ja. Spillede modstandernes målmand godt som altid? Ja. En beslutning gik imod os, ja. Men igen vil jeg gentage, at jeg ikke bebrejder ham. Modstanderen var ultradefensiv som altid, ja. Men vi spillede ikke særligt godt, fastslår manageren. 

Uniteds næste opgave er en udekamp mod Premier Leagues bundprop, Sunderland.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Frustreret Zlatan: Vi skal gøre mere

Næste artikel

- Rashford har brug for støtte

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share