Gary Neville ønsker svar på 16 spørgsmål efter nyhederne om klubsalget

Gary Neville har længe kritiseret Glazer-familiens ejerskab af Manchester United, og selvom deres magt i klubben måske snart formindskes, sender Gary Neville stadig stikpiller afsted mod ejerne af Manchester United.

I weekenden brød nyhederne om, at den qatariske sheik Jassim bin Hamad Al Thani havde forladt forhandlingsbordet, hvor salget af Manchester United blev diskuteret. Det betyder højst sandsynligt, at 25% af aktierne i Manchester United vil blive solgt til den britiske milliardær Sir Jim Ratcliffe og hans forretning INEOS.

Siden da har det skabt flere spørgsmål end svar omkring klubbens fremtid. I hvert fald hvis man spørger Gary Neville, der ønsker svar på, hvor stor en indflydelse Ratcliffe vil have på United, hvis han sikrer sig en minoritetsandel.

1. Hvordan ser fordelingen af midlerne ud? Bliver alt pengene taget ud af klubben?

2. Hvilke Glazers sælger deres andel? eller er det en familieudvandling?

3. Hvordan påvirker det aktionærerne på NYSE?

4. Bliver ledelsen den samme?

5. Bliver den sportsligeledelse den samme?

6. Hvem i bestyrelsen har sportslig kontrol?

7. Er der fremtidige klausuler som gør Glazer-familien kan blive købt ud? Hvornår er de?

8. Vi har maxet ud på gælden. Hvordan ændrer denne aftale kapitalstrukturen og de økonomiske problemer, som klubben har?

9. Bliver der lagt yderligere gæld på klubben?

10. Bliver noget af gælden betalt af?

11. Hvordan påvirker denne aftale bestyrelsens sammensætning?

12. Hvordan kan en mindretalsaktionær bremse den negative kultur på tværs af hele organisationen, hvis de mennesker, der har været med til at skabe denne nedgang stadig har et majoritet aktiemajoritet?

13. Old Trafford er et gammelt stadion, og har brug for en betydelig ombygning. Hvordan løser denne aftale dette?

14. Vil denne aftale tillade udvikling af træningsanlægget til det nødvendige standard?

15. Old Trafford har brug for betydelig investering på den omkringliggende jord. Påvirker denne aftale dette krav positivt eller efterlader det det som en betonørken?

16. Hvordan kan en mindretalsaktionær stoppe den kulturelle nedgang på tværs af hele organisationen, hvis de mennesker, der har været med til at skabe denne nedgang stadig har et majoritet aktiemajoritet?

Hvornår Gary Neville får svar på sine spørgsmål, må vi vente og se. Men rygtemøllen om, hvilke ændringer der kan forventes i klubben, er allerede startet. Man har her på sitet blandt andet kunnet læse om, at Ratcliffe ønsker at skifte ud i den sportslige ledelse, og at en udvidelse af Old Trafford ikke er utænkelig.

Forrige artikel

MEN: United kigger på engelsk midterforsvarer

Næste artikel

Evans var klar til at stoppe: 'Måske er det her slutningen'

ANNONCE