Gary Neville om United: Jeg troede aldrig ét sekund, at de ville udfordre Manchester City og Arsenal

Gary Neville har på intet tidspunkt troet, at Manchester United ville kunne konkurrere med Manchester City og Arsenal i denne sæson. Det siger han i The Gary Neville Podcast.

Manchester United har ikke fået den sæsonstart, de havde ønsket sig. De røde djævle har tabt tre ud af sæsonens første fem kampe i Premier League, og klubben er placeret på en skuffende 13. plads.

Det overrasker dog ikke den tidligere Manchester United-anfører Gary Neville, som nu arbejder for Sky Sports, at United ikke ligner et hold, som skal kæmpe med om mesterskabet.

– Jeg troede aldrig ét sekund, at de (Manchester United, red.) ville udfordre Man City og Arsenal med de spillere, de hentede ind. Det ville have krævet en handel som Harry Kane eller Declan Rice eksempelvis. De havde ikke penge nok til at lave den slags handler. De er ikke særlig gode lige nu, siger han.

Gary Neville mener ikke, at årsagen til Manchester Uniteds dårlige sæsonstart skal findes hos Erik ten Hag. Svaret skal derimod findes hos den øverste ledelse i klubben.

– Jeg kender ikke én Manchester United-fan, som har en hjerne, som er mest utilfreds med Erik ten Hag. Dét de virkelig ønsker, er nye ejere, og de ønsker stabilitet og et hold af spillere, der er loyale. Og jeg tror ikke, at spillerne er illoyale. Jeg er bare i tvivl om, hvor gode de er. Det er min bekymring.

– Manchester United har igen tilladt manageren at påvirke spillerhandler, og det er min bekymring for klubben. De har ingen styrke i toppen af klubben, fortæller den 48-årige pundit i podcasten.

5 kommentarer
 1. Det er dejligt når en af de såkaldte eksperter, giver en ret i det man har sagt i lang lang tid..🙂 kan ikke være mere enig med Neville, vores hovedproblem i klubben foregår i toppen af klubben, og bredder sig bare som steppe brand helevejen ned igennem..

  Men desværre vil tingene ikke ændre sig, så længe det er Glazers der sidder på ejerskabet af klubben for, for det første så indsætter man ikke en bankmand uden kæft forstand på fodbold som CEO, det er bare dømt til at gå galt fra start, for det andet 7 søskende som ejere godt nok 2 af dem med flere aktier, men der er stadig 7 søskende der skal være enige det går bare ikke. Så Glazers sælg nu bare den klub inden det bliver alt for sent..🙏

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

  1. Martin der er skam også eksperter som siger at covid 19 ikke var/er farligt, og eksperter der siger at Rusland er i sin gode ret til at lave krig hos naboen, hvad jeg mener med det ? kun at eksperter oftes ikke er klogere end os andre.

 2. “Kender ingen United fans med en hjerne som er mest utilfreds med ETH”

  “klubben har igen tilladt manageren at påvirke spillerhandler”

  Hmm det er vist en smule selvmodsigende af den kære legende.

  Nuvel, ledelsen af klubben er i den grad amatøragtig, men hvis ETH selv har “valgt og peget på” de indkøb ja så ligger ansvaret vel ret beset på ham.

  Jeg er desværre begyndt at tvivle på ETH efter den miserable sæsonstart, men medgiver at ledelsen og især ejerskabet igennem alt for mange år ikke har prioriteret og optimeret truppen herunder indkøb, vi handler ikke på den bedste hylde spm vi burde være i stand til.

  Når vi stadig har et af de stærkeste sportsbrand i verden hvor f.eks Snapdragon og Adiddas kaster mange millioner efter klubben i det ene rekord sponsorat efter den anden ja så kunne man med rette forvente at disse økonomiske muskler kunne hjælpe manageren med at opbygge en topklasse trup med spillere fra absolut øverste hylde.

  Mbappe, Bellingham, Kane, Rice, Osimhen…m.fl.

  Istedet fik/får vi Weghorst (på leje) Amrabat (på leje) en Casemiro der nok er “over the hill” en Mount der er faldet i niveau, Onana der er fantastisk med fødderne men måske tvivsom med hænderne…osv osv, ikke spillere fra den ypperste hylde i min optik.

  Højlund har kæmpe potentiale men er jo ikke Harry Kane, Ramos eller Osimhen, endnu….

  Lort falder nedad….det hele starter fra toppen dvs ledelsen.

 3. TB, som jeg ser det. Hvis du ønsker spillere af den kaliber, kræver det den helt store pengepung, og den får du kun, hvis du får en Qatar-ejer, og det vil vi jo helst ikke.
  De småbeløb vi får i sponsorer, glider jo lige ned i Glazers lomme…

  1. Mht stor pengepung ? Pjat siger jeg, man kunne ha beholdt David De Gea et år eller 2 (husk lige på han lukkede 3 færreste mål ind i 22/23 og vandt golden glove) han kunne sagtens spille lige op med de bedste i PL. Ja han var sågar bedre end liverpool på trods af en vis blamage mod netop Liverpool, Men allerede der havde klubben haft langt større beløb at handle for, men nej ETH vil ha samlet et hold af spillere han har haft før og det duer bare ikke.
   Tror mere og mere på ETH ikke har det der skal til i en liga som PL

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Dårligt nyt: Aaron Wan-Bissaka meldes ude i adskillige uger

Næste artikel

Nyt på skadesfronten: Mount og Varane træner med igen

ANNONCE