Gary Neville: Pogba er selvisk

Gary Neville var frustreret over Paul Pogba valgte at sparke straffesparket fremfor Marcus Rashford.

En af de helt store samtaleemner efter kampen mod Wolverhampton var det brændte straffespark. Paul Pogba stod bag afbrænderen, efter at han tilsyneladende havde taget tjansen fra sin holdkammerat, Marcus Rashford. En seance den tidligere United-spiller, Gary Neville, ikke var tilfreds med.

– Ved straffesparket har de en lang snak (om hvem der skal tage det red.) og jeg bryder mig ikke om det. Hvorfor er der en debat, om hvem der skal tage straffesparket? Der burde aldrig være en debat. Pogba har misset fire straffespark de seneste 12 måneder. Han har haft sin chance. Rashford burde sparke i stedet.

Neville efterlyser i samme ombæring lederskab til at vælge en fast sparker. Yderligere kalder han Pogbas handling for selvisk.

– Jeg er ikke sikker på, at Rashford tog straffesparket fra Pogba i sidste uge. Der er ikke en leder. Der er en som burde blive valgt som fast straffespark-tager. Der er noget som ikke hænger sammen. I første omgang blev jeg rasende på Pogba. Han er selvisk. Hvorfor tænker du overhovedet at tage et straffespark fra en holdkammerat? Det er mærkeligt, slutter en rasende Gary Neville

Træner Ole Gunnar Solskjær var noget mere afdæmpet, og svarede klubben har flere spillere der sparker straffespark, alt efter hvem der føler for at sparke. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær: Rashford og Pogba er begge straffeskytter

Næste artikel

Rejsetilbud: Everton-kamp i december for 3.195,-

Relaterede artikler
Total
0
Share