Casemiro: United er den største klub i England

Der findes ikke en større klub i England end Manchester United. Så klart lyder det fra Casemiro i brasilianerens første officielle interview med klubben.

Manchester Uniteds nyeste signing, Casemiro, blev præsenteret foran tilskuerne på Old Trafford i pausen i mandagens forløsende sejr over Liverpool. I den forbindelse deltog den femdobbelte Champions League-vinder i et interview med klubben, hvor han satte ord på klubskiftet.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den 30-årige midtbanespiller er ivrig efter at komme i gang på grønsværnen.

– Det er den største klub i England. Det er dén klub, som har vundet flest titler. Så jeg er meget glad, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, udtaler han.

Casemiro deler ikke blot sin begejstring for Manchester United. Han ser også frem til at prøve kræfter med Premier League.

– Det er en drøm at komme til at spille i Premier League. Det er en fantastisk liga.

Ifølge brasilianeren, så er det ikke blot Manchester, som syder af fodbold. Det gør hele England, og han bifalder fodboldkulturen i landet.

– Dét jeg bedst kan lide ved England er respekten mellem fans og spillere. Det er den vigtigste ting.

Første gang, at Casemiro kan komme i aktion for Englands største klub, er på lørdag, når United gæster Southampton på St Mary’s Stadium.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
13
Shares
Forrige artikel

Ajax-journalist: Antony beder om at blive solgt - Ziyech komplicerer handlen

Næste artikel

Her er Uniteds Europa League-pulje

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
13
Share