Gaz ærgrer sig over stilhed mod Glazers

Den tidligere holdkaptajn Gary Neville indrømmer at der gik for længe før han selv gik imod Glazer-familien.

Overfor Sky Sports sætter Gary Neville ord på hvordan han og spillerne opfattede Glazer-familiens køb af Manchester United i 2005, hvor han som aktiv i alle årene ikke var ude med kritik af ejerskabet. Noget han senere er begyndt på, og som mange fans mener han er alt for sen med.

Men som spiller, mærkede han intet til det, fortæller han til Sky Sports:

– Jeg vil ikke komme med nogen undskyldninger (for at være så sen med kritikken, red.). Det var nok fordi vi dengang var succesfulde og blev trænet af Sir Alex Ferguson, som holdte sig til fodbold.

– Ingen spiller eller trænere sagde noget til den forgældede overtagelse. Da det skete, fortsatte vi med at vinde trofæer i både Champions League og Premier League.

– Klubben fortsatte bare med at være succesfuld. Jeg havde den teori dengang at vi kunne have langt værre ejere. De var ret passive og jeg så aldrig nogen påvirkning fra dem, da jeg var i klubben som spiller.

I perioden mellem 2005 og 2013, hvor Sir Alex Ferguson stoppede som manager, vandt Manchester United 5 mesterskaber, 3 liga cup-trofæer, 4 Community Shields og en enkelt Champions League.

Gary Neville indser nu at Sir Alex Ferguson og den medfølgende succes gav ham skyklapper om spiller:

– Det var først da Sir Alex forlod os, at jeg begyndte at forstå at vi kun var succesfulde på grund af Sir Alex Ferguson.
De har ikke kunnet bygge et så succesfuldt sportsligt projekt op uden ham. Alt i mens, har de taget udbytte ud, ikke udviklet stadionet og lade træningsanlægget gå i forfald.

– De er virkelig gået en klasse ned hvad angår klubbens infrastruktur og dens faciliteter. Det må ikke ske, når du ikke er succesfuld på banen. Når alt det sker, så kommer du til et punkt, hvor du må sige ‘nu er det nok’.

Forrige artikel

Rashford hylder Ronaldo

Næste artikel

Blog: Yes! Glazers er endelig på vej ud – men hvor meget skal vi egentlig glæde os?

ANNONCE