Gaz: Drop Champions League

Gary Neville mener således, at man for at få succes i Premier League og få trofæet hjem i det skab, hvor det hører til, må nedprioritere Champions League…

Gary Neville mener således, at man for at få succes i Premier League og få trofæet hjem i det skab, hvor det hører til, må nedprioritere Champions League som man de senere år har gjort det med FA Cuppen.

Premier League skal have absolut førsteprioritet i Manchester United, og så kan Champions League og FA Cuppen ellers følge et stykke efter på listen mener Neville, der hiver de seneste års gode præstationer i FA Cuppen frem, selvom den traditionsrige pokalturnering ikke har været prioriteten.

“Jeg tror ikke det er rigtigt for Manchester United, at satse på at vinde Champions League. I de sidste par år har vi lagt unødigt pres på os selv ved konstant at sige, at vi gik efter at vinde den, fordi vi ikke har vundet siden 1999.”

“Jeg mener vi bør fokusere fuldkommen på Premier League, og så bare nyde de europæiske opgaver, som vi nyder at spille i FA Cuppen. Vi har gjort det godt i FA Cuppen, og måske kan det have samme effekt i Champions League,” siger en håbefuld Neville forud for anden kvalkamp mod Debrechen.

Forrige artikel

United drager til Ungarn

Næste artikel

Cicinho tabt for United

ANNONCE