Gaz: Liverpool fortjente tidligt CL-exit

Liverpool FC røg tirsdag aften ud af Champions Leagues gruppespil, og holdet skal derfor ikke spille med om trofæet med de store ører til foråret, hvor…

Liverpool FC røg tirsdag aften ud af Champions Leagues gruppespil, og holdet skal derfor ikke spille med om trofæet med de store ører til foråret, hvor Manchester United derimod vil spille med i slutspillet.

Den tidligere storklubs tidlige exit mødte heller ikke sympati hos Manchester Uniteds kaptajn Gary Neville, som er kendt for ikke at være alt for glad for ærkerivalerne.

“De fik vel, hvad de fortjente. Vi er, hvor vi er, fordi vi fortjener at være med. Det er det samme med Liverpool. De røg selv ud efter gruppespillet for nogle år siden. De har ikke leveret varen i Champions League, så simpelt er det,” sagde Gary Neville efter nederlaget til Besiktas i går aftes.

Han mener ikke, at Manchester Uniteds nederlag i går, hvor klubben stillede med flere reservespillere fra start, får nogen betydning for holdets videre deltagelse.

“Man kan ende på andenpladsen i gruppe og få en klasse lodtrækning, eller du kan slutte i toppen og få en hård modstander. Denne sæsons gruppespil har været lidt specielt resultatmæssigt,” siger “Gaz”, som hentyder til, at uanset om United vinder første- eller andenpladsen, så kan modstanderen være alt fra “let” til “svær”.

Med til fest?
Tag med til Liverpools sæsonafslutningsfest på adressen www.lfc-endofseasonparty.com. “This is their year”.

Forrige artikel

Berbatov høster stor ros

Næste artikel

Optakt: Portsmouth - Manchester United

ANNONCE