Gazza kritiserer Eriksson

Gazza, eller G8 som han i disse dage vil kaldes, mener således, at en del af baggrunden for Rooneys dårlige opførsel rettet mod Kim Milton i onsdagens…

Gazza, eller G8 som han i disse dage vil kaldes, mener således, at en del af baggrunden for Rooneys dårlige opførsel rettet mod Kim Milton i onsdagens Champions League-kamp, skyldes den engelske landstræner.

Ifølge Gascoigne, der selv blev udskreget ligeså meget i medierne som Rooney i den alder, så satser Eriksson nemlig alt for enøjet på, at Rooney redder hele nationens ære hver gang England er i problemer, hvad de har været en del gange i den senere tid. Gascoigne mener det er dybt forkasteligt af Eriksson, men kommer samtidig også med en løftet pegefinger til Rooney selv.

“Det er ikke fair at satse på, at en 19-årig knægt skal vinde kampene for England alene. Der skal tages mere hånd om ham.”

“Han skal have at vide, at han skal opføre sig ordentligt, men det vil tage sin tid. Det sker ikke fra den ene dag til den anden bare fordi, han er blevet smidt ud en enkelt gang. Men sker det ikke (at han får styr på temperamentet) i samarbejde med en mand Sir Alex Ferguson, så er det Rooney selv det går udover, for han bliver på et eller andet tidspunkt træt af at se på fra tribunen pga. karantæne,” mener Gascoigne.

Kilde: Daily Mirror

Forrige artikel

Fergie tror på Richardson

Næste artikel

Varm op til mødet med The Bindippers

ANNONCE