Gerrard: Kampen skal foregå på banen

Både Liverpool og Manchester United har et ansvar for, at lørdagens interne opgør vil blive husket for kampen på banen og ikke på lægterne. Sådan lyder…

Både Liverpool og Manchester United har et ansvar for, at lørdagens interne opgør vil blive husket for kampen på banen og ikke på lægterne.

Sådan lyder det fra Liverpool-anfører Steven Gerrard, der håber, at kampen vil forløbe nogenlunde roligt.

”Vi har alle et ansvar for, at kampen vil blive husket for spillet på banen. Liverpool – Manchester United er selvfølgelig et kæmpe rivalopgør, og der vil blive skrevet ting i pressen, ligesom der vil være opgør mellem de to fanskarer,” siger Gerrard ifølge The Express.

Stemningen mellem United og Liverpool er kun blevet værre efter Luis Suarez racismedom, hvorfor kampen i morgen har været genstand for mere omtale end normalt i den engelske presse.

Således forventes det, at især Patrice Evra vil stå for skud blandt hjemmepublikummet.

Alligevel håber Gerrard, at kampen vil forløbe nogenlunde roligt.

”Men det ville være fantastisk, hvis opgøret efter denne weekend vil blive husket for at være en topkamp, og selvfølgelig fra vores synspunkt ende med en Liverpool-sejr. Vi ønsker ikke nogen forsidehistorier, der handler om andet end en kamp mellem to tophold,” siger Gerrard.

Liverpool – Manchester United fløjtes i gang 13:45.

Forrige artikel

Opdatering på skadesfronten

Næste artikel

Roma takkede nej til Morrison

ANNONCE