Giggs hyldet på universitetet

Ryan Giggs blev i dag hyldet for hans enorme bidrag til sport, da han modtog en æresdoktorgrad på Bolton University.

Ryan Giggs stoppede hans sublime karriere efter sidste sæson, og startede i dag op med pre-season træningen forud for den kommende sæson som assistent træner i United. Men efter dagens træning stod der også andre ting på programmet for waliseren.

Han var nemlig en tur forbi Bolton University, hvor han modtog en æresgrad for hans enorme bridag til sporten. Noget Giggs takkede for, og gav gode råd videre til de studerende han efterfølgende talte til.

– Jeg er meget stolt over at modtage dette i dag. Som fodboldspiller gælder det om at vinde kampe, pokaler og titler. Og jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig at stå her i dag, med denne cap på hovedet og modtage dette bevis, og blive æret på et universitet.

– Jeg var så heldig at have et fodboldtalent, men det der fik mig gennem mere end 20 år i Manchester United var hårdt arbejde. Så skulle jeg give jer et godt råd med på vejen, skulle det være arbejd hårdt for det. Det gælder uanset hvilken branche I ender i, arbejd hårdt og selvfølgelig, forsøg også at nyd det, sagde Giggs.

Ryan Giggs og United startede i dag træningen efter sommerpausen, og indtil Louis van Gaal tiltræder er det Giggs som har ansvaret for træningen. Van Gaal og Holland er stadig med i VM, og har chancen for at tage pokalen på Maracana om en god uges tid.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Uniteds fysioterapeut siger stop

Næste artikel

Hollandsk træner følger van Gaal

ANNONCE