Uniteds fysioterapeut siger stop

Efter 23 år i United har fysioterapeut Rob Swire valgt at gå på pension.

51-årige Rob Swire har været i United i mere end 23 år, og har siden 1999 været manden med hovedansvaret i klubben. Det er han ikke mere nu, da han har valgt at sige stop og gå på pension. Det har dog ikke været en nem beslutning indrømmer han.

– Det var en stor beslutning. Men jeg har tænkt på det i et års tid eller mere, og forsøgt at finde et passende tidspunkt at trække mig tilbage på, siger han i følge manutd.com.

Swire tog i 1999 over for David Fevre, der tog til Blackburn, og har siden dengang været ansvarlig for fysioterapi-delen i United. Han har i de seneste 15 år haft Neil Hough som hans assistent, og netop Hough bliver nu forfremmet.

Rob Swire har nydt tiden i United, men indrømmer det har taget hårdt på ham og familien med de mange rejser og lange arbejdsdage.

– Det er nærmest non-stop, syv dage om ugen hele året rundt. Der er mange rejser, og det er ikke nemt med en familie som sidder derhjemme og venter på en. Det har dog været fantastisk, og jeg kunne ikke ønske mig at have været et bedre sted, siger Swire.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rygte: Di María er 'done deal'

Næste artikel

Giggs hyldet på universitetet

ANNONCE