Giggs jagter Champions League-hæder

Således har den wailisiske troldmand stadig én enkelt stor ambition, der skal opfyldes, før han vil overveje at snørre støvlerne fra sidste gang; nemlig…

Således har den wailisiske troldmand stadig én enkelt stor ambition, der skal opfyldes, før han vil overveje at snørre støvlerne fra sidste gang; nemlig endnu en Champions League-sejr.

Selvom Giggs erkender, at det næppe kan blive større for ham, end da han løftede trofæet med de store ører mod Barcelonas nattehimmel i 1999, så løfter han det gerne op imod de tyrkiske stjerner i maj næste år – eller hvornår muligheden for at løfte det nu skulle byde sig.

“Den eneste store ambition, jeg har tilbage, er at vinde Champions League endnu engang. Vi har vundet den en gang i løbet af min tid her, og det bliver næppe større end i Barcelona, da den pokal fuldendte The Treble”

“Men det er klubberne, der vinder det igen og igen, der regnes for værende Europas bedste. Manageren har gennem den senere tid nedsat gennemsnitsalderen i truppen, og der venter store ting fra de spillere, han har hentet til klubben,” spår Giggsy, der altså håber på, at det nye mandskab, der er i støbeskeen kan give ham hans anden Champions League-titel.

Forrige artikel

Drengedrøm i opfyldelse for Inglethorpe

Næste artikel

United-talent udlejet til Cambridge

ANNONCE