– Giggs kan kun få succes i United

René Meulensteen er sikker på, at Ryan Giggs har det der skal til for at få succes som manager i United.

René Meulensteen har selv prøvet det med at forlade Manchester United, for at jagte succes andetsteds. Den hollandske træner var både i Danmark, Rusland og hos Fulham i England, men fik aldrig den store succes.

Derfor har Meulensteen også advaret Ryan Giggs om at forlade United. Det er nemlig svært at forlade en klub, som har betydet så meget i ens karriere.

– Jeg har haft et par samtaler med ham, og har sagt, at den eneste klub han kan være manager for er United, for uanset hvor han tager hen, vil det være fremmed for ham. Jeg har selv haft oplevelsen og pludselig stoppet op og tænkt “hold da op, hvor er det her anderledes”.

– Det er hvad Sir Alex Ferguson har printet ind i dig igennem mange år, og man skal smage disse ingredienser for at forstå hvordan det er. Den største ambition som Giggs har, er at blive manager for Manchester United, siger Meulensteen.

Ryan Giggs var fraværende i tirsdagens sejr mod Stoke, da hans bedstefar desværre afgik ved døden, men spås af flere som en af favoritterne til at overtage jobbet som manager på Old Trafford, såfremt Louis van Gaal bliver fyret inden sæsonafslutningen.

Forrige artikel

- 15-årigt talent er klar allerede nu

Næste artikel

Medie: Mourinho tror på United-jobbet

ANNONCE