Giggs: Snakkede med Swansea

Ryan Giggs bekræfter, at han i en periode var i dialog med Swansea om at overtage managerjobbet fra Francesco Guidolin.

Manchester United-legenden Ryan Giggs har været arbejdsløs, siden har forlod United sammen med den daværende manager Louis van Gaal efter sidste sæson. I den seneste tid har han været kædet sammen med managerjobbet i Swansea, men det blev i sidste ende amerikanske Bob Bradley, der afløste Francesco Guidolin.

Giggs bekræfter nu, at han i en periode var i dialog med Swansea, men waliseren følte ikke, at den walisiske klub var et godt match.

– Jeg nød mit friår med nogle rejser og noget arbejde i TV, da jeg blev ringet op af Swansea. Jeg mødtes med dem et par gange, men i sidste ende var der blandede beskeder fra fodbold-siden og fra ledelses-siden, og jeg følte ikke rigtig, at deres ambitiioner matchede mine, siger Ryan Giggs til ITV.

Giggs’ udtalelser står i kontrast til en Daily Mail-artikel, hvor det fremgik, at Swansea fravalgte Giggs efter en række samtaler.

United-manager Jose Mourinho tilbød Giggs et job i United, da portugiseren kom til klubben, men waliseren sagde nej, da han ville forfølge sin managerkarriere.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zorya-direktør: Manchester er en beskidt by

Næste artikel

U18: Uafgjort mod Sunderland

ANNONCE