U18: Uafgjort mod Sunderland

Uniteds talenter måtte skuffende nøjes med 1-1 i dagens hjemmekamp mod Sunderland.

Uniteds u18-mandskab har fået en god sæsonstart og fører den nordlige gruppe på dette niveau. I dag gæstede bundproppen fra Sunderland så Carrington, men det blev ikke den ventede hjemmesejr til Kieran McKenna og de unge talenter.

Gæsterne stod godt på banen, gik hårdt til Uniteds profiler Angel Gomes og Indy Boonen, der aldrig rigtig formåede at sætte sig på kampen som ellers i denne sæson.

Samtidig blev de hjulpet godt i gang, da United-keeper Alex Fojticek gik fejl af en lang aflevering, og Sunderland kunne nemt bringe sig på 0-1 efter 21 minutters spil.

United var i dag uden den offensive gnist, som har været holdets kendetegn denne sæson. Specielt i første halvleg var hjemmeholdet tamme foran Sunderland-målet, og selv om det blev bedre efter pausen, manglede det sidste rent offensivt i dag.

Det blev dog til point, da indskiftede Jake Barrett i sidste minut fik udlignet til 1-1. Barrett fik sendt bolden i nettet, efter en god gang klumpspil i gæsternes felt. 1-1 endte det altså, og United er nu to point foran City i toppen af tabellen. De lyseblå fra Manchester har dog hele tre kampe færre på kontoen end United.

Dagens bedste United-spiller var irske Lee O’Connor, der leverede en glimrende indsats i det centrale forsvar. Den unge irer har fået en fremragende start på karrieren i United, siden skiftet i sommerpausen. På trods af han blot fyldte 16 i slutningen af juli, har han allerede vist sig som en profil på u18-mandskabet og været med omkring u23-holdet ved flere lejligheder.

United var i dag uden Tahith Chong, der er med det hollandske ungdomslandshold, ligesom en af efterårets store profiler Darren Buffonge blev sparret, efter at have spillet og trænet med u23-holdet hele ugen.

UNITED: Alex Fojticek; Tyrell Warren (87′ Jake Barrett), Lee O’Connor, Max Dunne, Jake Kenyon; Callum Whelan, Ethan Hamilton; Indy Boonen, Angel Gomes, Joshua Bohui (65′ Kanye Roberts); Nishan Burkart (65′ Harry Spratt).

Reserver: Max Johnstone & Aidan Barlow.