Giggs taler ud om Glazer

I et større interview med Ryan Giggs i dagens The Guardian kommer Ryan Giggs kort ind på spillernes følelser ved Malcolm Glazers fjendtlige overtagelse…

I et større interview med Ryan Giggs i dagens The Guardian kommer Ryan Giggs kort ind på spillernes følelser ved Malcolm Glazers fjendtlige overtagelse for 4 måneder siden.

Interviewet sker i forbindelse med udgivelsen af hans selvbiografi i disse dage, og selvom klubben har giovet spillerne en streng besked om at de ikke må udtale sig om overtagelsen, så vover Ryan Giggs pelsen alligevel og går lige til kanten.

“Man kan godt forstå supporternes bekymring. Fans er lidenskabelige og de føler at det der sker ikke er godt for klubben. Min egen vurdering var at det ikke ville ske – at Glazer var for langt væk – men jeg var forkert på den,” lyder det fra en ærgelig Ryan Giggs som dermed giver et klart udtryk for hvad han mener om amerikaneren.

Spillerne blev hen over sommeren kritiseret af flere fans for at stå side og side med de 3 Glazer-sønner, da de var på charme-turné i juli, hvor de blandt andet besøgte Old Trafford og træningslejren i Algarve, men det skal ikke man tage så tungt, mener waliseren.

“Det er underligt. Vi er midt i det hele, men vi tænker ikke rigtit på det.
Vi mødte Glazers sønner i Portugal, men vi sagde bare hej.
Spillerne taler næsten ikke om det. De har alt for travlt med at drille hinanden med deres frisurer og tøjstil,” udtaler Giggs til avisen.

I løbet af dagen vil vi bringe mere fra det store interview.

Forrige artikel

Riquelme bliver klar

Næste artikel

Ronaldo med mod Villarreal alligevel

ANNONCE