Gill: CL-exit ødelægger ikke budgettet

Manchester United står overfor sæsonens vigtigste kamp indtil nu, når de skal forsøge at besejre FC Porto i håb om videre avancement i Champions league….

Manchester United står overfor sæsonens vigtigste kamp indtil nu, når de skal forsøge at besejre FC Porto i håb om videre avancement i Champions league.

Men hvis det glipper, så vil økonomien ikke brase sammen for United, som det har været sket i Dortmund, hvor spillerne måtte gå ned i løn efter klubben var røget ud.

“Det er meget vigtigt, at vi kommer videre, fordi vi har nået kvartfinalerne i 7 sæsoner, og det vil vi holde ved lige.
Men det er ikke et knald-eller-fald for økonomien. Vi er ikke forpligtet til, at nå kvartfinalerne, så det vil ikke berøre de interne økonimiske forventninger i år.
Økonomisk har vi en langsigtet plan i gang. De planer reflekterer hvad vi mener vi kan nå og de vil ikke blive ændret, hvis vi er uheldige og ryger ud. Det er vedvarende planer og er ikke blot baseret på en enkelt sæson,” udtaler Uniteds direktør, David Gill, til Manchester Evening News.

United kan ellers se frem til over 100 millioner kroner ekstra, hvis de går videre til kvartfinalen og semifinalen på grund af de høje billetpriser og præmiepengene fra UEFA.

“En af Manchester United styrker er, at vi ser neutralt på langt sigt og vi ikke regner med at få succes i et bestemt år.
Det vil selvfølgelig berøre vores planer, hvis vi ikke når slutspillet konstant. Vi ville ikke kunne acceptere dette, hvis det skete 5 år i træk for eksempel.
Men vi bygger ikke vores investeringer på hvad der sker i et enkelt år. Vi baserer det på flere år, hvis vi gjorde det fra år til år, så ville vi være nødt til, at bygge forfra hele tiden. Et år vile ikke føre til drastiske ændringer,” afslutter Gill til Manchester-avisen.

Husk, at du kan følge Manchester Uniteds kamp imod FC Porto iaften på TV3+ klokken 20:45 med optakt fra klokken 20:00.

Forrige artikel

UEFA dummer sig igen

Næste artikel

United vandt kampen over Arsenal om stadion

ANNONCE