Gill: Modstanderne er få

Det har Gill gjort før, og nu er United-direktøren altså igen på banen med afvisning af, at der skulle være problemer med de fans, der boykotter. Trods…

Det har Gill gjort før, og nu er United-direktøren altså igen på banen med afvisning af, at der skulle være problemer med de fans, der boykotter. Trods undersøgelser viser, at langt de fleste fans er stærkt utilfredse med den amerikanske tilstedeværelse i klubben, så fastholder Gill at det kører efter planen.

Han understreger igen, at de utilfredse fans, der frem for at møde op på Old Trafford hellere vil ødelægge Glazers forretningsplan, er i mindretal og tager frem som eksempel, at klubben trods det nye ejerskab fortsat kan melde alt udsolgt på Old Trafford i de næste mange kampe.

”Der vil altid være folk, der er utilfredse med et takeover, men jeg mener det kun er et fåtal, som er velkommen til at udtrykke deres synspunkter. Jeg tror dog hovedparten ønsker at se os være succesfulde, komme på et godt stadion og se et godt hold.. Det er muligt her, og når vi kigger fremad ser det godt ud., for vi har udsolgt til de næste hjemmekampe, på nær en Champions League-kamp vi lige skal have styr på,” udtaler Gill, der også glæder sig over den fine sæsonstart.

Gill mener samtidig at efterspørgslen efter billetter aldrig har været større.
Dette kan man dog undre sig over, idet flere billetter er blevet tilgængelige som såkaldt “general sale”, hvilket betyder at man ikke engang behøver at være medlem for at købe en billet.

Forrige artikel

Ruud vil være direkte

Næste artikel

Bøde til Tevez for at bære United-trøje

ANNONCE