Gill planlægger storstilet PR-kampagne for at vinde støtte

Manchester Uniteds administrerende direktør David Gill og resten af Uniteds bestyrelse, som blandt andet består af de 3 Glazer-brødre, vil indenlænge…

Manchester Uniteds administrerende direktør David Gill og resten af Uniteds bestyrelse, som blandt andet består af de 3 Glazer-brødre, vil indenlænge påbegynde en storstilet PR-kampagne for at vinde supporterne tilbage som følge af Malcolm Glazers opkøb.

Glazer-familien har mødt stor kritik for deres manglende kommunikation med supporterne, men det håber Gill nu har fået rådt bod på.

“Ja, der er en minoritet, som aldrig vil ændre holdning eller følelser til dette, og det må vi acceptere.
Vi må arbejde på flertallet; fortælle hvad vi gør og sørge for vi har et godt hold på banen og tilbyder dem gode faciliteter,” siger David Gill i et interview med Mail On Sunday.

Han forstår udemærket godt supporternes frustrationer omkring opkøbet og han har været opmærksom på de protester, som har kørt gennem det sidste års tid.
Specielt protesten i sidste måned, hvor de 3 Glazer-sønner valgte at besøge Old Trafford for første gang kaster skygge over Glazer-opkøbet. Her måtte de 3 brødre blive evakueret fra stadion af politiet, som tilgengæld gik amok på de protesterende fans, som ellers havde afholdt en fredelig protest.

“Ingen vil se scener som de der skete udenfor Old Trafford.
Fredelige protester er fine, men de værste anti-Glazer demonstrationer fører ikke til noget. Det vil ikke ændre situationen,” udtaler Gill.

“Jeg kan forstå hvor supporternes usikkerhed kommer fra. Man havde en gældsfri klub med et fantastisk stadion som er ved at blive udbygget; et stort træningsanlæg, En stor manager og et rigtig godt hold, og man gik fra dét til denne nye situation.
Men jeg mener ikke det er så sort som folk vil tegne det.”

“Jeg sidder ikke her og siger jeg pludselig har set i lyset i Glazers plan.
Jeg mener der stadig er store problemer involveret, som jeg forhåbentlig, i takt med at vi lærer dem bedre at kende, vil kunne fortælle dem og forklare hvilke ting der vil virke og hvilke der ikke vil,” siger David Gill til avisen.

“Men det virker selvfølgelig begge veje. Glazer har et par gode ideer og dem vil vi kigge nærmere på. Vi har ingen ret til at tro at vores måde at køre tingene på er den bedste.”

Direktøren, som blev indsat få timer efter at Peter Kenyon havde forladt posten til fordel for Chelsea, har været under et hårdt pres siden han blev ansat som direktør.

Først var der problemerne mellem Sir Alex Ferguson og klubbens daværende storaktionærer, John Magnier & J.P. McManus, derefter var der Rio-Gate og i det seneste års tid problemerne med denne amerikanske familie, som United altså nu hænbger på som ejere.

Gill har tidligere udtalt at Glazers bud var skadeligt for klubbens fremtid og sammen med bestyrelsen var han med til at afvise Glazer-familien 2 gange, da de mente at den ikke var til Manchester Uniteds fordel.
Efter nu endelig har fået fingrene i klubben, så har det derfor undret supporterne at han har kunnet fortsætte under en forretningsplan, som han selv har kaldt for værende skadelig og aggresiv.

Men Gill har ingen planer om at træde tilbage.

“Selvfølgelig har der været tider, hvor jeg har overvejet min position i klubben. Det er ikke fedt at høre folk bede dig om at træde tilbage, men jeg mener det kun kommer fra en meget lille fraktion af fans.
På nuværende tidspunkt, så mener jeg United mangler stabilitet og jeg må også gøre hvad der er bedst for mig.
Jeg har været her i 8 år og hvorfor skulle jeg forlade et job jeg elsker blot for at tilfredsstille få personer?” afslutter Gill til avisen.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Søndagsaviserne: M & M på vej.

Næste artikel

Schmeichel skal i ringen mod Bosnich

ANNONCE