Gill: United vil ikke blive ramt af Kenyon afsked

Det kom som et chok for mange, da Peter Kenyon igår bekendtgjorde sin afsked på Old Trafford til fordel for London-klubben Chelsea.

Den 49-årige Kenyon havde ellers længe kørt på at hans blod var rødt, men nu har han altså vendt sin barndomsklub ryggen og er nu direktør for konkurrenterne.

Den nye mand på posten er David Gill, som lover at United ikke vil gå ned med flaget efter Kenyons farvel.
“Vi mener ikke det vil blive en svaghed. Ændringerne kommer ikke til at gælde på banen.”

“Vi lavede en masse indkøb i sommeren og vi har stadig den bedste manager i verden, et af de bedste hold og spillerne vil fortsætte uhindret,” forklarede David Gill til Manchester United radio.

Samtidig prøver han med det samme at falde i supporternes smag ved at rose dem:
“Vi har de bedste fans i landet og i resten af verden og det er hvad der skiller os fra rivalerne.
Institutionen i Manchester United er stærk og det er op til os, som bestyrelse, at veligholde og beskytte denne institution.
Farten på det skiftet og det at Kenyon går til en konkurrende klub er med til at øge interessen, men jeg tror ikke det vil distrahere folks opmærksomhed på det vi går og laver normalt.”

“Direktører kommer og går, det er hvad der sker i forretningsverdenen,” fortalte den nyudnævnte direktør.

Paddy frygter ikke Kenyon i Chelsea

Kommunikationschefen i Manchester United Plc tror samtidig ikke på at Peter Kenyon vil kunne udnytte sin insider viden fra Manchester United i Chelsea, det er Chelsea simpelthen for lille til.
“Vores forretnings strategi er lavet udfra Manchester Uniteds parametre, som med en enorm fanbase og med et stort navn globalt set, hvilket Chelsea ikke har,” fortalte Paddy Harverson til BBC.

Rygterne har siden bruddet med Kenyon igår svirret omkring mistilid mellem Sir Alex Ferguson og Peter Kenyon, men dette afviser Paddy:
“Jeg ved at der har været en del spekulationer. De kan åbentbart ikke tro, at Peter Kenyon fik et tilbud og en udfordring, som han ikke kunne afslå.
Der var ikke problemer mellem Peter og Alex eller Peter og bestyrelsen,” kommer det fra Paddy Harverson.

Forrige artikel

Howard glad for sit nye hjem

Næste artikel

Finsk talent til United

ANNONCE