Gill vil have kompensation for venskabskampe

FIFA’s præsident/diktator, Sepp Blatter, er stadig totalt imod, at en klub skal have kompensation og har derfor afskåret sig fra al kontakt med G14…

FIFA’s præsident/diktator, Sepp Blatter, er stadig totalt imod, at en klub skal have kompensation og har derfor afskåret sig fra al kontakt med G14 gruppen, der består af flere af Europas største klubber, deriblandt Manchester United, Arsenal og Champions League vinderne fra FC Porto.

Derfor har G14 gruppen, med David Gill i spidsen, nu klaget over den verdensomspændende organisation til den schweiziske konkurrencestyrelse, i håb om at få medhold i sagen.

”Som Premier League klub ser vi gerne et succesfuldt Engelsk landshold og de turneringer, som de spiller i er med til, at fremme fodbolden verden over.”, sagde Gill ifølge Manchester Evening News.

”Vi siger ikke, at man ikke skal have disse turneringer, men faktum er at FIFA og UEFA får mange penge via sponsorater og TV aftaler, for spillere, som de har fået gratis og det kan umuligt fortsætte.”, fortalte Gill.

Forrige artikel

SU går ikke ind for ulovligheder.

Næste artikel

Shareholders United får enormt skub i den rigtige retning

ANNONCE