Glazer aner ingenting

Således siger Porter, at det er skræmmende så lidt Glazer og familien ved om Manchester United, og at Malcolm Glazer er fuldkommen ligeglad med Manchester…

Således siger Porter, at det er skræmmende så lidt Glazer og familien ved om Manchester United, og at Malcolm Glazer er fuldkommen ligeglad med Manchester Uniteds historie og traditioner.

“Da jeg første gang mødte dem for et par år siden, havde de seks procent af United-aktierne. Jeg prøvede derfor at snakke lidt med dem om klubben, bare om stjernerne og om, hvordan de nu synes sæsonen gik. Men ingen af dem syntes at have nogen viden eller interesse omkring klubben,” lyder det fra Porter.

Redaktøren mener også, at det er helt sikkert at Malcolm Glazer med sit køb af Manchester United indenfor få år vil prøve at skabe en europæisk superliga. Glazer er nemlig bange for at miste penge på sit United-eventyr, og det kan en superliga lave om på.

“En europæisk superliga vil dræbe britisk fodbold, og The Glazers kan på sin vis ødelægge hele fundamentet for engelsk fodbold. Fra det jeg har set af ham, så tror jeg ikke han aner noget om historie eller traditioner. Han har derimod betalt en enorm sum for United, og har de en dårlig sæson, hvilket jo ikke er umuligt, vil han miste oceaner af penge på det.”

“Derfor vil han gerne afskaffe den mulighed, og derfor tror jeg det vil være enormt fristende for ham at skabe en europæisk superliga med 20 storklubber, en liga uden op- eller nedrykning. Dermed er der ingen chancer for, at et hold taber værdi ved en nedrykning. Hvis han kunne få forhandlet en stor nok TV-aftale – og det kan han – så er der ingen tvivl om, at han ikke vil tøve med at prøve at få andre klubber – inklusiv Premier League-klubber – med på idéen,” slutter Porter om sin pengegriske landsmand.

Forrige artikel

Shepherd advarer Glazer

Næste artikel

Skaf medlemmer til kampen mod Glazer i dag

ANNONCE