Glazer bliver ikke anbefalet

Uniteds bestyrelse ser ifølge kilden fortsat de tre mia. kroner af gæld, han med en overtagelse vil opbygge og tildele klubben, som yderst betænkeligt,…

Uniteds bestyrelse ser ifølge kilden fortsat de tre mia. kroner af gæld, han med en overtagelse vil opbygge og tildele klubben, som yderst betænkeligt, hvilket er grunden til de ikke vil anbefale aktionærerne at sige ja tak til hans tilbud.

Til gengæld har David Gill tidligere udtalt, at den pris Glazer tilbyder pr. aktie på tre pund er en fair pris set i lyset af virksomhedens nuværende situation. Derfor fejes Glazers bud som ved de foregående lejligheder ikke fuldkommen af bordet. Formentlig et klogt træk, da Glazers rådgivere har truet med retssag, hvis det sker.

“De siger i bund og grund til aktionærerne, at prisen er fair og de skal være opmærksom på den. Til gengæld kan de ikke accepere på grund af den megen gæld, der ligger i buddet. Derfor er der ingen anbefaling af buddet, Uniteds bestyrelse har sine synspunkter, men lader det være op til aktionærerne,” siger kilden til nyhedsbureauet Reuters.

Skal man tro de engelske medier, så er United-ledelsens ikke så ganske overraskende holdning til Glazer ganske positiv. Flere medier rapporterede i sidste uge nemlig, at Uniteds to største aktionærer, John Magnier og JP McManus, der nu skal afgøre klubbens fremtid, for det første finder Glazers tilbud dårligt og for det andet ikke har i sinde at overveje en accept med mindre bestyrelsen kommer med en anbefaling til at gøre sådan. Det er dog kun rygter.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Silvestre: FA Cup-sejr kan ikke redde sæsonen

Næste artikel

Kedelig afsked med Culkin

ANNONCE