Glazer pønser på ny

Financial Mail skriver søndag, at den næststørste aktionær i Manchester United, amerikaneren, Malcolm Glazer, igen pønser påat købe hele klubben og dermed…

Financial Mail skriver søndag, at den næststørste aktionær i Manchester United, amerikaneren, Malcolm Glazer, igen pønser påat købe hele klubben og dermed lave et egentlig takeover.

Avisen citerer nogle unavngivne kilder for at sige, at Glazer, som også ejer det amerikanske NFL-hold Tamba Bay Buccaneers, har henvendt sig til investeringsbanken, JP Morgan, for at få struktureret buddet, som skulle komme op på mindst 6.75 milliarder kroner.

Han ventes at aflægge buddet indenfor få uger.

Han regner med at kunne søge støtte til buddet gennem klubbens største aktionærer, J.P. McManus & John Magnier, som ejer små 29% af klubben.

Ydermere så har han planer om at fjerne klubben helt fra den engelske børs. En ting som helt sikkert vil få Uniteds fans op af stolene. Klubbens fans ejer i øjeblikket 18 procent af klubben.

The Observer bringer desuden også rygtet om det forestående bud på vores klub…

Skal Manchester United ejes af en amerikansk rigmand som kun vil tjene penge på vores bekostning? NEJ!

OldTrafford.dk vil endnu en gang opfordre dig til, at melde dig ind i Shareholders United.

Sådan melder du dig ind i SU

OldTrafford.dk støtter Shareholders United og opfordrer alle United fans til at melde sig ind i organisationen, så vi kan kæmpe imod et takeover!

Du kan tilmelde dig Shareholders United på ShareholdersUnited.org.

Gør det idag inden det er for sent!

Tilmeld dig uden brug af kreditkort eller check

Hvis du ikke har kreditkort eller ikke vil betale med check, så kan du også blive medlem via den skandinaviske supporterklub, MUSCSB, ved at indbetale medlemskontingentet og beløb til eventuel donation eller køb af flere aktier, til deres konto:
017 4661.
Husk at skriv på girokortet, at det er ang. Shareholders United.
Du bedes samtidig skrive en mail til per@united.no med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag, email og om du blot ønsker at være medlem eller også vil købe aktier/donere penge til organisationen.

Medlemskabet koster ca. 150 kr. per år.
For at købe yderligere aktier skal minimumsbeløbet være på 100 kr.

Spørgsmål angående indmelding via MUSCSB kan rettes til den danske formand, Helge Conradsen, på mail: unitedfanclub@post.tele.dk

Meld dig ind før det er for sent

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Schwarzer smigret af rygter

Næste artikel

Ferguson vil stoppe med det samme

ANNONCE