GLAZER STOPPET!

Klubben mener således, at klubbens fremtidige sportslige succes er bedre sikret med klubbens nuværende struktur og ikke med den store gæld, som Malcolm…

Klubben mener således, at klubbens fremtidige sportslige succes er bedre sikret med klubbens nuværende struktur og ikke med den store gæld, som Malcolm Glazer ville tilføre klubben.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Dermed ser det ud til at alt håb for Glazer er slukket eftersom den amr. bank, som ville have finansieret buddet, JP Morgan, ikke vil finansiere købet, hvis ikke buddet var godkendt af klubbens bestyrelse.

“Bestyrelsen har besluttet at den ikke vil støtte noget bud fra Glazer-familien. Bestyrelsen har informeret Glazer-familien om beslutningen og at alle forhandlinger derfor er indstillet,” lyder det i en børsmeddelse til den engelske børs.

Dermed kan United-fans kun juble og prise sig lykkelige over at vi tydeligvis vis har en bestyrelse som er kompetent nok til at sige nej til Glazer.

“Det ser ud til at være den sidste forhindring i Glazers planer, da JP Morgan ikke vil støtte “hostile takeovers”(Et takeover, hvor bestyrelsen ikke har sagt god for det). Det er en fantastisk nyhed! udtaler talsmanden fra Shareholders United, Oliver Houston.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United vandt både på og ude for banen

Næste artikel

Gill er tavs overfor suppe-rygter

ANNONCE