Glazer vil ikke lege med United

Alt det blev han ellers rapporteret villig til i den forgange uge, men ifølge en kilde tæt på familien er det ikke det, Glazer er i Manchester United for…

Alt det blev han ellers rapporteret villig til i den forgange uge, men ifølge en kilde tæt på familien er det ikke det, Glazer er i Manchester United for.

Alitd upålidelige News of the World hævder således, at have en udtalelse fra en af de nærmeste folk på Malcolm Glazer, der fortæller at Malcolm og hans sønner i Uniteds bestyrelse udmærket er klar over, at Manchester United ikke er noget nyt Tampa Bay Bucaneers, som Glazer efter sin overtagelse i midten af 90″erne ændrede både trøjer og logo på.

“Uniteds fans behøver ikke bekymre sig om hvorvidt Malcolm Glazer vil ødelægge klubbens traditioner, for det er ikke det han har i sinde. Situationen i United er jo fuldkommen anderledes sammenlignet med den hos Tampa Bay Bucaneers, da de overtog der. The Bucs var katastrofale og havde brug for et helt nyt image. I Manchester United har de allerede købt verdens bedste fodboldklub, så der er ingen grund til at ændre,” udtaler NOTWs kilde.

Forrige artikel

Kommer Owen?

Næste artikel

Howard frustreret over målmandskøb

ANNONCE