Glazers har succes

Ifølge The Times, så er tiden nu snart inde til at den amerikanske forretningsmand omlægger sine lån i Manchester United. Ikke mindst fordi, at det trods…

Ifølge The Times, så er tiden nu snart inde til at den amerikanske forretningsmand omlægger sine lån i Manchester United. Ikke mindst fordi, at det trods megen kritik omkring alt for optimistiske fremtidsspådomme ved overtagelsen rent faktisk kører derudaf.

Det gør det ikke mindst fordi, at Premier Leagues tv-aftale ser ud til at blive langt mere givtig, end amerikanerne havde beregnet ved første øjekast. Ifølge deres planer forventer de 28 mio. pund pr. år i indkomst fra tv-penge i perioden 2007-2010, men de kan ventes at hæve op mod 14 mio. ekstra om året, som det står nu.

Også aftalen med AIG har hjulpet godt til. Den har skaffet 4,5 mio. pund i merindtjening pr år, end familien kalkulerede med ved deres takeover i maj sidste år. Derfor mener The Times, at både JP Morgan og Rotschild, Glazers to finansielle støtter, vil være villig til at tale om omlægning af de lånte penge.

Forrige artikel

Ribery kan nås endnu

Næste artikel

Nyt United-bud på Carrick

ANNONCE