Godin-handel dementeret

Få timer efter, at Manchester United forhørte sig hos Atletico Madrid om Diego Godin, er handlen blevet dementeret. I stedet forlyder det, at uruguayaneren underskriver en ny kontrakt hos den spanske storklub.

Tidligere på dagen forlød det fra kilder tæt på Sky Sports, at Manchester United havde opsøgt Atletico Madrid i et forsøg på at sikre sig deres 32-årige forsvarsspiller Diego Godin.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Godin, som har været hos den spanske storklub siden 2010, har kontraktudløb næste sommer. Derfor håbede United på at kunne udløse uruguayanerens frikøbsklausul på ca. 18 mio. pund, så han kunne blive klar til fredagens åbningskamp mod Leicester.

Men selvom der ingen officiel udmelding har været, fortæller kilder tæt på forhandlingerne ifølge det engelske medie, at Godin skulle have underskrevet en ny kontrakt hos Diego Simeones mandskab.

Dermed ligner det, at “de røde djævle” ikke når at hente en ny forsvarsspiller til klubben, inden transfervinduet lukker om få timer. Dette på trods af, at Mourinho for få dage siden udtalte sit håb om, at Ed Woodward ville nå at hente en forsvarsspiller til klubben inden sæsonstart.

Manchester United indleder Premier League-sæsonen fredag aften, hvor man tager imod Kasper Schmeichel og Leicester.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sky: United går efter Godin i 11. time

Næste artikel

Puel laver sjov på pressemøde: Maguire på vej til Manchester

ANNONCE