Gravøls-stemning præger denne onsdag aften

Rochdale AFC fejrer en nærmest historisk “triumf” med nederlag efter straffe på Old Trafford.

Godt 15 minutters kørsel nord for Manchester ligger Rochdale, som er en by i området Greater Manchester. I distriktet bor der godt 211.00 mennesker, mens der i Rochdale by bor cirka 110.00 mennesker. Og så har byen sit eget fodboldhold Rochdale AFC. 

Rochdale AFC blev stiftet i 1907 og den nuværende deltagelse i League One, hvor klubben har været midterhold siden 2014, er den højeste placering, holdet har haft i det engelske ligasystem.

I klubbens 102 års lange levetid er den største bedrift andenpladsen i Carabao Cuppen tilbage i 1962. Dengang hed den nok ikke det, men Rochale tabte over to kampe til Norwich City. Derudover er det blevet til tre sejre i den sagnsomspundne Lancashire Cup. Den seneste så sent som i 2005. Husker du det?

Deres dyreste spiller nogensinde er Paul Connor, som blev købt i Stoke City for svimlende 150.00 pund tilbage i sommeren 2000. I sæsonen inden da var man endt som nummer 10 i den engelske tredje division. Paul Connor var alle pengene værd, da han i sin første sæson bankede mål ind nærmest efter behag. “Målmændendes frygt”, blev han kaldt, og han sluttede sæsonen som klubbens topscorer med 10 fuldtræffere.

Onsdag den 25. september 2019 spillede Rochdale en Carabo Cup-kamp på det engang så frygtindgydende Old Trafford, hvor Vidic, Scholes og Ronaldo er blevet skiftet ud med Tuanzebe, Pogba og Greenwood. Det lykkedes for Rochdale at stå imod presset fra de intimiderende United-spillere og tvinge kampen ud i en straffesparks-konkurrence, hvor de dog måtte give op.

Men modigt kæmpede de, og 16-årige Luke Matheson scorede et mål, han nok sent glemmer. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterer: Greenwood bedst i rædderlig indsats

Næste artikel

Chelsea venter i næste runde af Carabao Cup

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share