Karakterer: Greenwood bedst i rædderlig indsats

Nok engang skulle tilskuerne væmmes over et Manchester United-hold, der ikke formåede at slå Rochdale over 90 minutter. Det påvirker også spillernes karakterer, som du kan læse nedenunder.

På OldTrafford.dk giver vi i denne sæson spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – Dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – Dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner 

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Sergio Romero – 6
Romero havde knapt nok en aktion i ordinær spilletid, der ikke omhandlede Rochdales mål, og der var han fuldstændig chanceløs. I straffesparkskonkurrencen var argentineren dog kampafgørende, og det fortjener han ros for.

Aaron Wan-Bissaka – 3
Utvivlsomt den ringeste præstation, han hidtil har leveret i United-trøjen. Er uopmærksom ved målet, hvor han lader bolden passere bag sig, og brænder en kæmpe chance i slutningen af kampen.

Phil Jones – 4 (Udskiftet ’45)
Blev udskiftet i pausen af hvad man gå ud fra er taktiske årsager. Spiller hverken en god eller dårlig kamp, og bør ikke klandres videre for aftenens skuffende kampbillede.

Axel Tuanzebe – 4
Det samme, som gjaldt for Phil Jones, gælder også for Axel Tuanzebe, der fik æren af at bære anførerbindet. Viser prøver på sin utrolige fysik og fart, men gør ellers ikke megen væsen af sig. 

Marcos Rojo – 3
Rojo gjorde sig specielt bemærket, da han i første halvleg indtog venstrebacken, og argentineren havde vel en seks-syv skud i kampen samt en kæmpe chance på hovedstød i starten af kampen. Desværre var argentineren sjældent skarp i nogen af sine indgreb, på trods af, at det klædte ham at træde tilbage i midterforsvaret.

Fred – 2
Egentlig spillede Fred sig tættere på holdet i torsdagens kamp mod Astana efter at have været ude i kulden i starten af sæsonen, men det momentum formåede brasilianeren at smide ud af vinduet i aftenens kamp. Alt for ofte var Fred ukoncenteret, for nem at spille igennem, og leverede op til flere afleveringer, der var flere meter fra medspilleren. Dog scorede han på straffe.

Paul Pogba – 2
Den franske verdensmester er, på sin dag, en af verdens bedste på sin position, men det er godt nok også længe siden, at han har vist det. Med præstationer som den i dag, er det knapt nok forsvarligt overhovedet at starte ham i weekenden mod Arsenal.

Andreas Pereira – 3
Kian Fonoudi sagde det egentlig perfekt på Twitter, så det vil jeg henvise til: “Andreas Pereira er en af de spillere, som umiddelbart imponerer. Stilfuld, god teknisk, kan sparke til en bold. Men ved nærmere eftersyn er det bare en super god forklædning. Manden har nul output! Det hele er simili.” Spot on.

Jesse Lingard – 2 (Udskiftet ’85)
Det er ikke engang for sjov, når jeg siger, at det er ved at være et år siden, at han har spillet en god United-kamp. Og når han ikke engang kan skille sig ud overfor League One-modstand – ja, tværtimod i virkeligheden – kommer man aldrig over et 2-tal. Rædderlig, rædderlig indsats.

Tahith Chong – 2 (Udskiftet ’60)
Chong fortjener egentlig respekt for ufortrødent at udfordre på trods af tydelig mangel på selvtillid, men han havde dårligt en god aktion i dag. Han er ikke klar til førsteholdet…

Mason Greenwood – 7 (Kampens spiller)
…men det er Mason Greenwood i den grad. På trods af, at han egentlig godt kunne have scoret et mål eller to mere end det, han lavede, og egentlig ikke spillede en videre god kamp, scorede han et flot mål og var utvivlsomt Uniteds farligste mand. 

Brandon Williams – 4 (Indskiftet ’45)
Backspilleren fik sine første seniorminutter for Manchester United nogensinde, og dem klarede han på det jævne. Var ikke imponerende i nogle aktioner, men var manden, der brød spillet, der førte til Greenwoods scoring.

Daniel James – 5 (Indskiftet ’60)
Egentlig leverede James et indhop, der ikke er repræsentativt for den standard, han normalt præsterer på, men alligevel lægger han op til to store muligheder og er altid en enorm trussel med sin fart. Dog noget svingende i sine aktioner.

Juan Mata – UB

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Startopstilling mod Rochdale: Pogba og Fred med fra start

Næste artikel

Gravøls-stemning præger denne onsdag aften

ANNONCE