Gregg hyldet med United-sejr

Harry Gregg fik langt om længe sin testimonial-kamp denne aften, og det på et propfyldt Windsor Park i Belfast, Nordirland. Den nordirske legende er i dag…

Harry Gregg fik langt om længe sin testimonial-kamp denne aften, og det på et propfyldt Windsor Park i Belfast, Nordirland. Den nordirske legende er i dag 79 år, og det var tydeligt, hvor stor en ære det var for ham at overvære denne forestilling.

Martin O’Neill styrede roret for det sammensatte irske mandskab, og hvis han troede Sir Alex Ferguson ville stille op med lutter reserver, så var han helt galt på den. Startopstillingen indeholdte kun førsteholdsspillere, dog med mange som ikke har fået så meget spilletid i denne sæson. Dimitar Berbatov, Ji-Sung Park og Michael Owen deriblandt.

Det var dog en af de spillere, som har spillet flest kampe for førsteholdet i denne sæson, som først kom på tavlen. Patrice Evra strøg igennem, og passerede den irske keeper som en anden angriber ville have gjort det. Den stilling holdt første halvleg ud, hvor kun Dimitar Berbatov ellers kom tæt på.

Anders Lindegaard passede buret, og havde ikke meget at se til, før han pludselig blev passeret. Det var Cliftonville-angriberen Chris Scannell der dukkede op i feltet, og headede irerne på 1-1.

Kort efter blev det dog 2-1 ved Ashley Young. Kantspilleren sparkede på æsken direkte på frispark, og selvom den ikke just sad yderligt, så fik den lov at gå ind.

Så blev Wayne Rooney introduceret til opgøret, og der skulle ikke gå længe, før han også fik sat sit præg. Tom Cleverley blev tacklet i feltet, og dommeren pegede på pletten. Wayne Rooney omsatte sikkert til 3-1.

Imens dette var en stor aften for Harry Gregg, var det måske en ligeså stor for unge Luke Giverin og Michele Fornasier. De to forsvarsspillere fik nemlig debut på førsteholdet, og spillede hver næsten en helt halvleg.

Kampen endte 4-1, og det sidste mål blev også sat ind af Ashley Young efter glimrende forarbejde af Ji-Sung Park.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Giggs vil elske at spille OL

Næste artikel

Hodgson vil se bort fra Ferdinand

ANNONCE