Grim kamp ender i remis på Old Trafford

Det var ikke kønt, da Everton lørdag eftermiddag gæstede Manchester United i en kamp, der endte 1-1.

Manchester United skulle fortsætte sejrsstimen lørdag eftermiddag, da Everton kom forbi. United havde sikret sig en euforiserende overtidssejr hjemme mod Villarreal onsdag, men spillet sidder stadig ikke i skabet.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Derfor var det dét mere forløsende, da en ellers formsvag Anthony Martial kunne gøre det til 1-0 i slutningen af første halvleg efter flot forarbejde af Mason Greenwood og Bruno Fernandes.

Old Trafford var i ekstase, og scoringens jubel blev hurtigt afløst af “Tony Martial, he came from France”-sangen. Der var god stemning, da pausen kom.

Midt i anden halvleg kom Everton dog tilbage i kampen, da Manchester United totalt forsømte at løbe tilbage efter et hjørnespark, og så endte bolden i fødderne på Andros Townsend, der helt alene med David de Gea kunne udligne og herefter lave Ronaldos trademark “siiiiuu”-jubelscene.

Herefter var det ikke meget, United kunne skabe. Faktisk var det Everton, der var tættest på, da Yerry Mina i slutfasen faktisk fik gjort det til 2-1 til gæsterne, men VAR fik korrekt omstødt scoringen, så United slap med skrækken.

Og mere blev det ikke til. Kampen endte 1-1, og den dårlige form og skepsis omkring Manchester Uniteds situation fortsætter i den grad.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Startopstilling mod Everton: Ronaldo efterladt på bænken

Næste artikel

Karakterbogen: Præstationer på det jævne

ANNONCE