Grim kamp ender i remis på Old Trafford

Det var ikke kønt, da Everton lørdag eftermiddag gæstede Manchester United i en kamp, der endte 1-1.

Manchester United skulle fortsætte sejrsstimen lørdag eftermiddag, da Everton kom forbi. United havde sikret sig en euforiserende overtidssejr hjemme mod Villarreal onsdag, men spillet sidder stadig ikke i skabet.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Derfor var det dét mere forløsende, da en ellers formsvag Anthony Martial kunne gøre det til 1-0 i slutningen af første halvleg efter flot forarbejde af Mason Greenwood og Bruno Fernandes.

Old Trafford var i ekstase, og scoringens jubel blev hurtigt afløst af “Tony Martial, he came from France”-sangen. Der var god stemning, da pausen kom.

Midt i anden halvleg kom Everton dog tilbage i kampen, da Manchester United totalt forsømte at løbe tilbage efter et hjørnespark, og så endte bolden i fødderne på Andros Townsend, der helt alene med David de Gea kunne udligne og herefter lave Ronaldos trademark “siiiiuu”-jubelscene.

Herefter var det ikke meget, United kunne skabe. Faktisk var det Everton, der var tættest på, da Yerry Mina i slutfasen faktisk fik gjort det til 2-1 til gæsterne, men VAR fik korrekt omstødt scoringen, så United slap med skrækken.

Og mere blev det ikke til. Kampen endte 1-1, og den dårlige form og skepsis omkring Manchester Uniteds situation fortsætter i den grad.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling mod Everton: Ronaldo efterladt på bænken

Næste artikel

Karakterbogen: Præstationer på det jævne

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share