Guardian: Planer om fan-medejerskab er endt i dødvande

Klubben annoncerede planer om ordningen i kølvandet på udbryderligaen, men forhandlingerne er gået i stå.

Der er ikke nogen garanti for, at en aftale omkring fan-medejerskab af klubben kommer på plads, skriver The Guardian.

En kilde i klubben bekræfter til det engelske medie, at det er svære forhandlinger, og mediet skriver, at planerne lige nu befinder sig i et dødvande snart et år efter, klubben annoncerede, at man ville finde en løsning.

Ifølge The Guardian håbede Glazer-familien, at man kunne præsentere en plan allerede før denne sæson.

– Vi har arbejdet hårdt siden sidste sommer på at designe en løsning, som kunne åbne en vej for, at fans kan få et meningsfuldt medejerskab af klubben, lyder det fra en kilde i klubben, der fortsætter.

– Der har også været væsentlige fremskridt, men det er komplekst, og vi fortsætter med at arbejde mod et robust og attraktivt forslag for fansene, lyder det fra kilden.

Et indledende forslag, som sætter fundamentet for en ordning, er allerede blevet accepteret af Manchester United Supporters Trust(MUST), men den næste runde af forhandlinger om en endelig aftale er altså gået i hårdknude.

For et par uger siden skrev MUST i en mail til deres medlemmer, at de på nuværende tidspunkt ikke kan acceptere forslaget, og de understregede, at de er ved at miste tålmodigheden med klubben.

Forrige artikel

MEN: United jagter Kalvin Phillips

Næste artikel

United sender akademispillere i erhvervspraktik hos andre klubber

ANNONCE