MEN: United jagter Kalvin Phillips

Ifølge Manchester Evening News arbejder Manchester United på at hente Leeds’ Kalvin Phillips.

I går meldte mange medier, at forhandlingerne mellem Erik ten Hag og Manchester United for alvor er blevet fremskredne, og de er tydeligvis blevet så fremskredne, at man allerede nu gør sit benarbejde for at hente Erik ten Hags første mand.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Der skulle ifølge Manchester Evening News være tale om Leeds’ defensive midtbanespiller, Kalvin Phillips, som Erik ten Hag har udset sig som styrmand på Uniteds midtbane.

Phillips ses også i positivt lys hos den midlertidige United-manager Ralf Rangnicks præference for at hente mod sultne spillere, der søger et skridt op i karrieren.

Ten Hag er imidlertid indstillet på at beholde de centrale midtbanespillere Scott McTominay, Fred og Nemanja Matic, med James Garner, der håber på at sikre sig en plads i truppen næste sæson efter at have trives på leje i Nottingham Forest.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
4
Shares
Forrige artikel
Daniel Wodskou

Podcast: Optakt til Everton, quiz og hvorfor er vi egentlig United-fans?

Næste artikel

Guardian: Planer om fan-medejerskab er endt i dødvande

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
4
Share