Guardiola: Det er ikke ovre endnu

Pep Guardiola var en glad mand efter Manchester Citys udebanesejr på 1-3 over Manchester United. Den spanske manager vil dog endnu ikke slå sig sikker på, at hans hold kommer i finalen i EFL-Cuppen.

United led et grimt hjemmebanenederlag til bysbørnene fra City her til aften. Resultattavlen sagde 1-3, da Mike Dean fløjtede kampen af, og det kunne meget vel have endt værre for “De Røde Djævle”. 

Til trods for den store City-dominans var Guardiola ikke klar til at melde City som første finalehold i dette års EFL-Cup. Sådan fortalte han til Sky Sports efter kampen.

– Det er ikke ovre. Det er Manchester United, og vi har set, hvordan de kan komme tilbage. Sidste sæson så vi det eksempelvis mod PSG, hvor de scorede mål og fik et godt resultat. Men forhåbentligt kan vi, på hjemmebane med vores fans, spille en god kamp og komme i finalen igen. 

Guardiola kommenterede desuden, hvordan Uniteds formationskift i pausen gjorde det svært for udebaneholdet i anden halvleg.

– I anden halvleg skiftede de fra en diamant til en 4-4-2. Vi havde nogle problemer med det, men det er et godt resultat.

Returopgøret mellem United og City i EFL-Cuppen bliver spillet den 29. januar. Denne gang på Etihad Stadium. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Solskjær roser City efter derby-nederlag

Næste artikel

BBC: Ashley Young er gået i dialog med Inter

ANNONCE