Hammers-spillere jubler over farvel-sejr

To af banens bedste i aftenens sejr, Winston Reid og Mark Noble, er naturligvis lykkelige over at have givet deres fans en sidste sejr på Boleyn Ground.

West Ham vandt her til aften fortjent over Louis van Gaals detroniserede tropper, da de vendte et truende 1-2-nederlag til en sejr på 3-2, i hvad der var den sidste kamp nogensinde på Boleyn Ground.

En af banens bedste spillere var Hammers-kaptajn Mark Noble. Sammen med sine medspillere udklasserede han Herrera, Schneiderlin og co. på den centrale midtbane, og kaptajnen er naturligvis stolt.

– Jeg er så stolt af spillerne. Det var fænomenalt. Jeg har aldrig følelsen af, at vi med dette hold kan tabe, bortset fra i lørdags (i 1-4-nederlaget til Swansea, red.). Det er bare den holdånd, vi har. I de senere år havde vi tabt denne kamp, siger Noble til BBC.

West Hams anfører bakkes op af den den tidligere superligaspiller Winston Reid, som med sit sene hovedstød blev matchvinder for London-klubben. 

– Det var bare skæbnen i aften. Det er fantastisk for os. Det er den bedste atmosfære, vi har spillet i. Fansene har været med os både igennem de gode og de dårlige tider.

Med det smertelige nederlag afhænger Manchester United nu af, at naboerne fra Manchester City snubler på sidste spilledag, mens man selv rydder bordet hjemme mod Bournemouth.

Den 12. maj kommer den nye udebanetrøje – Forudbestil den her

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

West Ham sagde farvel til Boleyn Ground med sejr over United

Næste artikel

FA fordømmer West Ham-ballade

ANNONCE