Hammers-spillere jubler over farvel-sejr

To af banens bedste i aftenens sejr, Winston Reid og Mark Noble, er naturligvis lykkelige over at have givet deres fans en sidste sejr på Boleyn Ground.

West Ham vandt her til aften fortjent over Louis van Gaals detroniserede tropper, da de vendte et truende 1-2-nederlag til en sejr på 3-2, i hvad der var den sidste kamp nogensinde på Boleyn Ground.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

En af banens bedste spillere var Hammers-kaptajn Mark Noble. Sammen med sine medspillere udklasserede han Herrera, Schneiderlin og co. på den centrale midtbane, og kaptajnen er naturligvis stolt.

– Jeg er så stolt af spillerne. Det var fænomenalt. Jeg har aldrig følelsen af, at vi med dette hold kan tabe, bortset fra i lørdags (i 1-4-nederlaget til Swansea, red.). Det er bare den holdånd, vi har. I de senere år havde vi tabt denne kamp, siger Noble til BBC.

West Hams anfører bakkes op af den den tidligere superligaspiller Winston Reid, som med sit sene hovedstød blev matchvinder for London-klubben. 

– Det var bare skæbnen i aften. Det er fantastisk for os. Det er den bedste atmosfære, vi har spillet i. Fansene har været med os både igennem de gode og de dårlige tider.

Med det smertelige nederlag afhænger Manchester United nu af, at naboerne fra Manchester City snubler på sidste spilledag, mens man selv rydder bordet hjemme mod Bournemouth.

Den 12. maj kommer den nye udebanetrøje – Forudbestil den her

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

West Ham sagde farvel til Boleyn Ground med sejr over United

Næste artikel

FA fordømmer West Ham-ballade

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share