FA fordømmer West Ham-ballade

Det engelske fodboldforbund er her til aften kommet med en reaktion oven på de voldelige scener, der udspillede sig før og under kampen mod Manchester United.

Det engelske fodboldforbund har netop frigivet en pressemeddelelse, hvor man gør det klart, at der nu vil sættes en efterforskning i gang.

Det sker, efter at det dramatiske nederlag til West Ham op til kampen blev overskygget af uroligheder uden for Boleyn Ground, hvor en række Hammers-fans blandt andet kastede sten og flasker mod Manchester Uniteds holdbus.

Resultatet blev, at kampen blev forsinket med 45 minutter, mens flere West Ham-tilhængere også blev set kaste forskellige sager ind mod banen i løbet af kampen, og det vil man altså nu kigge ind på.

– FA fordømmer på det kraftigste de ubehagelige hændelserne, som har fundet sted her til aften og som involverede både Manchester Uniteds holdbus ude foran West Ham Uniteds Boleyn Ground, samt objekter kastet fra en fraktion af hjemmefansene i løbet af kampen.

– Vi vil arbejde tæt sammen med begge klubber og Metropolitan-politiet for til ulde at få efterforsket disse anliggender.

Det vides endnu ikke, hvilke konsekvenser det kan få for West Ham United. Aftenens kamp endte 3-2 til The Hammers.

Den 12. maj kommer den nye udebanetrøje – Forudbestil den her

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Hammers-spillere jubler over farvel-sejr

Næste artikel

Bilic: Vores vilje gav os sejren

Relaterede artikler
Total
0
Share