West Ham sagde farvel til Boleyn Ground med sejr over United

Manchester United formåede ikke at drage fordel af Manchester Citys pointtab mod Arsenal og tabte 3-2 til West Ham, der dermed fik taget en perfekt afsked med Bolyen Ground.

Der var særdeles meget på spil for begge hold i aftenens kamp. Med en sejr over West Ham kunne United kravle forbi City på fjerdepladsen og dermed også selv afgøre, hvorvidt klubben skal spille Champions League i næste sæson. 

Samtidig kunne West Ham med et godt resulat mod United hoppe op på sjettepladsen, der giver adgang til Europa League. Det var samtidig klubbens allersidste hjemmekamp på Boleyn Ground, hvorfor de naturligvis ønskede at sige farvel til deres gamle stadion med manér.

At der var tænding på blev afspejlet ved, at Uniteds spillerbus blev angrebet af West Ham fans kort før ankomst til stadion, hvorfor kampen blev udskudt med 45 minutter. 

Da kampen endelig blev fløjtet igang var det West Ham, der kom bedst fra start, og allerede efter ti minutter bragte de sig foran på kampens første egentlige målchance.

Fra kanten af feltet lagde Lanzini bolden skråt bagud i feltet til Sakho, der skød på mål første gang. Bolden ramte Blind og ændrede retning, og David De Gea var chanceløs. 1-0 til West Ham og så var der gang i sæbeboblerne på Boleyn Ground. 

United virkede – mildt sagt – en anelse rystet over det tidlige føringsmål. Der stod West Ham på det hele, og de havde chancer til at bringe sig yderligere foran mere end et par gange.

Payet burde have sparket West Ham foran 2-0, men fik afsluttet svagt lige på David De Gea i feltet efter et hjørnespark. Herefter misbrugte Andy Caroll en oplagt chance, da han fik en friløber i en situation, hvor Daley Blind ikke så alt for heldig ud.

Lidt senere fik West Ham et mål annulleret for offside i en situation, hvor linjedommeren reddede United ved at dømme bolden ude til hjørne.

Når United en sjælden gang kom på besøg i nærheden af West Ham-målet, virkede det fastlåst og ufarligt. West Ham-spillerne såvel som fansene virkede særdeles tændte, og gav ikke United-spillerne et roligt øjeblik, når de var på bolden. 

Den første og eneste store chance til United kom efter godt en halv times spil, hvor Rooney lagde et indlæg ind i feltet til Rashford. Han var tæt dækket af Ogbonna, som var tæt på at sende bolden ind bag sin egen målmand, men den gik lige forbi den ene stolpe, og West Ham slap med skrækken. 

Mod slutningen af halvlegen kom United marginalt bedre med, men det stod på nærmest mirakuløs vis kun 1-0 ved pausen. United havde ikke et eneste skud inden for målrammen, og Louis van Gaal havde rigeligt at snakke med sine spillere om i omklædningsrummet. 

Hæsblæsende anden halvleg

Anden halvlegs start var som den første, blot med omvendt fortegn. Nu var det United, der kom bedst fra start, og den forløsende scoring kom allerede i det 51. minut. Mata driblede dybt inde i West Ham feltet, og lagde bolden ind til Martial, der let kunne prikke bolden ind i målet til 1-1. 

Så var alt igen helt åbent, men United formåede ikke at udnytte deres lille momentum til for alvor at ryste hjemmeholdet. West Ham kom hurtigt bedre med og havde igen et par store afbrændere.

United manglede til gengæld ikke effektivitet foran mål. På deres blot anden deciderede målchance i kampen, bragte Martial United foran. Marcus Rashford spillede bolden ud til Martial på venstrekanten.

Han tog et hurtigt træk forbi Reid og sparkede den flot forbi Randolph og over i det lange hjørne. 1-2 til gæsterne, og så så det pludselig godt ud for United.

Desværre for gæsterne varede glæden kun fire minutter, før der igen var bragt balance i regnskabet. Antonio Valencia tog sig en gevaldig blunder i forsvaret, og derfor kunne Payet let finde en totalt udækket Antonia i det lange hjørne, og han headede den ind bag De Gea til ellevild jubel blandt West Ham fansene. 2-2.

I Payet har West Ham et dødbringende våben på dødboldsituationer, og desværre for United gik der ikke mange minutter, før West Ham igen dragede fordel af det.

I det 81. minut var der igen frispark ude i kanten venstrekanten, og Payet lagde en høj bold i feltet. Winston Reid kom højere end Blind, og kunne heade West Ham foran 3-2, og nu så det for alvor svært ud for United.

United fandt aldrig et modsvar på West Hams slutspurt, og kom aldrig tæt på at skaffe resultatet, de havde brug for. Kampen ender fortjent 3-2, og dermed fik West Ham den perfekte afsked med Bolyen Ground.

United skal nu håbe på, at City taber deres sidste kamp på udebane mod Swansea, hvis de skal gøre sig forhåbninger om Champions League-deltagelse næste år.   

Den 12. maj kommer den nye udebanetrøje – Forudbestil den her

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

West Ham - Manchester United udsat til 21:30

Næste artikel

Hammers-spillere jubler over farvel-sejr

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share